2777
2789

سلام خانوما من چهار روزه ابروم فیبروز کردم ولی هنوز آب نزدم بهش بنظرتون هرچی آب نزنم بهش تاثیری داره رو رنگش که زود پاک نشه یا بشورم صورتمو؟ و اینکه چند روز بعد فیبروز میشه ارایش کرد و کرم پودر زد؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم همون ۳ روز کافی بود که اب نزنی بعدش خودش خشک میشه و میریزه بعد از ریزش رنگش برمیگرده

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه

عزیزم راضی از ابروهات 

منم دلم میخواد فیبروز کنم ولی میترسم سنمو بالا ببره 

دو جین کار سرم ریخته...اول باید خورشید را به آسمان سوزن کنمو بعد منت ماه را بکشم تا به شب برگردد، سپس بادها را هل بدهم تا دوباره وزیدن بگیرند ...و آنقدر با گل ها حرف بزنم تا به یاد آورند روزی زیبا بوده اند ...بعد از تو این دنیا یک دنیا کار داردتا دوباره دنیا شود
به  من گف تا ده روز ارایش نکن

چه ربطی داره😐تو با ابروت کار نداری که ...من خونه بابام بودم رفتم آرایشگاه فیبروز کردم اومدم خونه خودم گفتن عروسی دعوتیم یادت نبود منم راحت آرایش کردم رفتم هیچ‌یک نشد چهار روز بعدشم رفتم حمام خیلی ام طبیعی و خوب شده ابروهام راضیم

خب چجوری حمام کنم بهش شامپو و اینا بخوره ینی پاک نمیشه؟

نه گلم اون تا ۳ روز کل رنگشو داده به ابروهات اگرم تا الان نداده دیگه نمیده 

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نمیدونم کجایِ دنیا و با چه حالی هستی که اینو میخونی، اما یادت نره: غم همیشه انقد پر رنگ نمیمونه
چه ربطی داره😐تو با ابروت کار نداری که ...من خونه بابام بودم رفتم آرایشگاه فیبروز کردم اومدم خونه خو ...

نمیدونم والا گفت اصلا اطراف ابروت و اینا  تا ده روز هیچی نزن بد رنگی میده 🤦🏻‍♀️