2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنه هرکی میدونه

26 بازدید | 25 پست

پسرم دعوا کرده بایکی طرف بامشت زده ب لگنش.از پریزوز..بردم بیمارستان عکس گرف گف شکستگی نداره..

ممکنه لگنش در رفته باشه؟تو عکس ک نشون نمیده نه؟

از پریروز همونجور مونده اصلا تکون نمتونه بخوره باهرحرکت درد میگیره بدجور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمدونم چکار باید بکنم الان رف حموم بزور..باپیروکسی کام چربش کردم دمبه گزاشتم روش بستم گفتم بخاب..

ببین گلم یکم زرد چوبه رو تو روغن حیوانی داغ کن بزن روش ببند اگه کلا بهتر نشد باز ببرش 

دکتر

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
والا من زیاد به شکسته بندای خانگی اعتقاد ندا م نمیدونم باید چکار کنی ..

پیش هرکس نمیرم..یکی هس خیلی معتبره توقم..دکتراهم قبولش دارن.بدون عکس هم قبول نمیکنه

خودم ۳چهار بار رفتم پیشش

تا فردا همینکارو میکنم اگ بهتر نشد میبرمش.ممنونم 

زرد چوبه میگن درد رو میگیره

حتما این کارو بکن 

آره ببرش

فدات 

گلم

عزیزم

ان شالله که بهتر باشه

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

سلام عزیزم

تو تاپیک اتفاق تلخ گفتید طب سنتی رفتید

میشه ادرس یا شماره مطب رو بدید؟

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
سلام عزیزم تو تاپیک اتفاق تلخ گفتید طب سنتی رفتید میشه ادرس یا شماره مطب رو بدید؟

یکی هس تو قمه چهارمردان کوچه ۱۷..از اون دوراطراف ازهرکی بپرسی پسراق جواد بهت میگن ادرسشو

کارش بیسته..خدا نگهش داره ان شاءالله

من دستم شکسته بود رفتم بیمارستان گفتن اریب شکسته استخون باید عمل شی ..

من راضی بعمل نشدم یکماه گچ کردن..

یکی ادرسشو دادرفتم گف خدا این کادردرمانو بگیم چکار نکنه..باز کرد گچو.دستم سیاه شده بود ورم کرده بود..هم دررفته بود هم استخونای بغلش ترک داشت هم یکیش شکسنه بود..همه رو ردیف کردفکنم ۴۵روز طول کشید یاکمتر خوب شد خداروشکر

البته براشکستگی حتما عکس بایدداشته باشی