خانوما من طبقه ی بالای خونه ی مادرشوهرم زندگی میکنم،زن خوبیه ولی ازاوناس که مثلا جایی برم پشت سرم میاد خونه روتمیزمیکنه وجارومیکشه وخلاصه همه جای خونه رو مثلا میگه تمیزمیکنم،تاالان ک مشکلی نداشتم ولی الان دارم شاغل میشم یه شهرنزدیک به شهرمون یعنی میتونم رفت امد کنم ولی کنارمادرشوهرهم برام سخته چون وقتی نباشم خونه ام دیگه بی درپیکره البته اینم بگم دوتابچه هم دارم که اگه برم ازاینجاباید بذارمشون مهد،نظرتون چیه بنظرتون بمونم یابرم ازاین شهر به بهونه ی کارم؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
۴۰ دقیقه چیزی نیستا اما برای خانوم که بچه هم داره سخت میشه شاید اولش سختیش خیلی نباشه امه ب مرور اذیت میشی. مثلا ۴۰ دقیقه تو راه باشی بعد برسی تازه کارای خونه رو شروع کنی. سمت محل کارت یه خونه ای پیدا کن که صاحب خونه فقط و فقط اون خونه رو برای اجاره دادن گذاشته باشه. مثلا جوری نباشه ک یهو بیاد بگه پسرم میخواد بیاد بشینه، خودم میخوام بیام و فلان. بخاطر این میگم ک دردسر اسباب کشی رو زود به زود نداشته باشی و حداقل چند سال ساکن باشی ی جا