2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم دیگ اشتباهه 🤣ی بغل نکنه ک تشنه بیاد بگیره!! مگ جنگله ک گشنه طرف بشه بیاد طرفو با چنگو دندون ب ...

عزیزم اگه به ی بغل ختم شه حرفت درسته ولی امکاننننن نداره بیشتر پیش نره... حتی یه دست دادن ساده پیش زمینه بقیه چیزا میشه نباید عادی شه براشون...

هیچ وقت جسم روحتو بازیچه دست پسرا نکن 

مگه این که صد درصد از عشق طرف مطمئن باشی درحد بغل بیشتر نه اگه دوست پسرت از این رلای ۱۷ ۱۸ ساله اس درحد چت اوکی 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

بله اینم درسته😂🫠

بنطر من اول طرفو بسنج ک چطور ادمیه هدفش رابطه ای هستش ک سرانجام داشته باشه یا نه ببخشید دنبال کصکلک بازی تو رابطس 

اگ میبینی طرف همجوره پشتته خوبه احترامتو داره ارزش میده بعت بد نی ی دستی بدی بغل بگیرین همو ولیییی اینم بگم دیگ خودتو ول نکنا😐نرمال باش کلا 

عزیزم اگه به ی بغل ختم شه حرفت درسته ولی امکاننننن نداره بیشتر پیش نره... حتی یه دست دادن ساده پیش ز ...

نمد والا من میگم اگ محیز خوبی واسه بیرون رفتن انتخاب کنن واقعا چیزی پیش نمیاد همون ی بغل ساده اینا میشه تهش ولی اگ برن جاهای خلوت معلومع شیطان میاد وسط ج🤣🤣

سیس مریم مقدس کسی نمیگیره به قول خودت عقاید فرق داره💓هرچند منم بعضی وقتا از حرصم میگم کاش با دوستی ...

سیس مریم مقدس رو میدونی به کی میگن؟ کسی که خودش همونکار رو کرده ها بعد میاد بقیه رو نهی میکنه 

دیدم تو بعضی تاپیک ها که میگم یه خوبی که این سایت داره اینه خود کاربر نمیتونه تاپیکاشو حذف کنه و معمولا راست و دروغ حرف طرف از تاپیکای قبلیش درمیاد

وگرنه اونی که واقعا اعتقادش اینه و انجام نمیده خب معلومه محترمه مثل همونی که باز طبق عقیده خودش انجام میده ولی ادعایی هم نداره

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

بسته گی به عقاید و فرهنگ تون داره 

توکشورهای غربی تااخر مرسوم هست 

توکشورهای شرقی تا حد بوس و معاشقه  

شما باید براساس عقاید و افکار خودت و میزان علاقه تون پیش ببرید

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
سیس مریم مقدس رو میدونی به کی میگن؟ کسی که خودش همونکار رو کرده ها بعد میاد بقیه رو نهی میکنه  ...

اهان عزیزم نمیدونسم منظورتو.فکر کردم کلا اینایی که مخالفن با دوستی میکنن رو میگی دورو هستن.اره راست میگی آدم باید تکلیفش با خودش معلوم باشه.چون خودشو نمیتونه گول بزنه.نمیدونم این آدما چطوری شب میخابن

این باشه که شاید اون نهایتش ارامش بیاره براشون

خب دارم میگم طبق چیزی که خودش ارامش داره و میخواد و عقاید و چارچوبایی که داره

یه دختر مثلا دوست داره بقول شما تا تهش پیش بره و تجربه کنه و خب ارامشم داره از بابت اینکه بعدا براش دردسر نمیشه یا تو منطقه ایه که فکرشون بازه

یه دختر فقط درحد دست دادن و ماچ گونه خط قرمزشه 

یه دختر هم زمانی ارامش داره که دست پسر هم به ناخنش حتی نخوره و اونجوری ارامش داره از بابت طرفش

هرکدوم اینا راه مختلفی رو دارن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

بغل کرد دستمالی کرد ابروت برد نمیومدبگیره چی ؟بعدبمونی با یه بدنامی

تا وقتی ی دختر اجازه نده هیجوقت یه پسر نمیتونه دست بهش بزنه 

اینو مطمعنم ک دارم میگم 

اک طرف خواست ب جاهای دیگ دست بدع تهش ی مس بزن رو دستت ک حواست باشه چیکار میکنی ک ۹۸ درصد مواقع جوابه پسر ب خودش میاد ولی اگ طرق اونکاررو تکرار کزد خب معلومع دیگ باید چیکار کبد باید ول کزد طرفو

من دارم میگمی بغل هیچ اشکالی نداره واسه کسی ک از ته دلش دوست داره ولی واسه کسی ک دنیال چیزای دیگس اره باید رید بهش کات کنی بری