2777
2789

سلام عزیزان ممنون میشم برام وقت بذارید و  لوازم برقی که خوب ازش استفاده کردین و راضید و کاربرداشو بهم بگید  دنبال جنس خارجی نیسم  فقط میخوام بعدا پشیمون نشم چرا خریدم برای جهیزیه میخام 

خودمم شاغلم  و میدونم فرصت کمتری  تو خونه برای پخت و پز خواهم داشت  ضرورت یه سری از وسایلا ایجاب میشه 

اینم بگم از شهر لوازم خانگی میخام بخرم نقدا متاسفانه ندارم 

یه تصویر میزارم از این لیست بگید کدوم برند خوبه

همزن کاسه دار و گوشکوب برقی کافیه

همزن دستی نگیر

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همزن کاسه دار گاسونیک و کیچن اید و هنریچ خوبن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

پلوپز چند کاره ویداس دارم خوبه.پنکه ایستاده کنتربی پارس خزر.جارو شارژی بلک اندکر.اسپرسوساز نوا.گوشت کوب برقی فلر.آسیاب پارس خزر عالیه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
پلوپز چند کاره ویداس دارم خوبه.پنکه ایستاده کنتربی پارس خزر.جارو شارژی بلک اندکر.اسپرسوساز نوا.گوشت ...

مرسی عزیزم میشه بدونم چند ساله استفاده کردین 

بعد جاروبرقی و جارو شاری چطور  دو تاشون بنظرت کاربردیه؟ اینارو چه برندشو بگیرم

مرسی عزیزم میشه بدونم چند ساله استفاده کردین  بعد جاروبرقی و جارو شاری چطور  دو تاشون بنظ ...

من دوساله.بگم جارو شارژی خیلی ضروریه نه.من تو آشپزخونه برای دم دستم ازش استفاده میکنم.جاروبرقی هم سان دارم خیلی عالیه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اینکه استفاده کردی بعدا خراب نشده رو بله بگید مرسی

کلی نوشتم پاک شد😭😭😭

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

جارو برقی پاناسونیک 

جاروشارژی سانی 

چرخ گوشت تفال 

آبمیوه گیری کنوود 

غذاساز و گوشت کوب برقی فلر که آسیاب هم داره

همزن کاسه دار پلوپز بخارپز تستر نان فلر 

اسپرسوساز نوا 

زودپز برقی میگل 

بخارشو بیم 

یخچال لباسشویی ظرفشویی ماکروفر سامسونگ که ظرفشوییم رو عوض کردم بوش گرفتم 

البته اینا مال ۱۲ سال پیش هست 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️