mynameeee مدیر عضویت: 1402/08/01 تعداد پست: 27 عنوان ی حس شیشمی بیاد لطفا | مشاهده متن کامل بحث + 26 بازدید | 74 پست باردارم آیا؟ 1402/08/18 | 12:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 میتونی یکم از ظاهر و شخصیتش بگی؟ ماه تولد خودم و کراشمو میگی؟ امیدوارم درست باشه 😊خودت : تیر اذر شهریورکسی که دوسش داری : ابان اذر اسفند درسته ؟ متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
vellichor عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2198 امیدوارم درست باشه 😊 خودت : تیر اذر شهریور کسی که دوسش داری : ابان اذر اسفند درسته ؟ خودمو درست نگفتیولی مرسی از جوابات نام کاربریم وِلیکور هست این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 بگو خوشحالم درست بود 😊حس میکنم خیلی اعصابت ازدستش خورده و دودلی که بهش برگردی ۶۰ درصد احتمال برگشت متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 9790 خوشحالم درست بود 😊 حس میکنم خیلی اعصابت ازدستش خورده و دودلی که بهش برگردی ۶۰ درصد احتمال ب ... خب تهش چیه و کی؟
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 خودمو درست نگفتی ولی مرسی از جوابات خواهش عزیزم حس ششم فقط یه سرگرمیه ، انرژی که بهم میدی باعث جوابم میشه مثلا حس میکنم نگران و مضطربی ، به هر ریسمونی چنگ میزنی ، همه نا امیدت میکنن ولی امید داری ... متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
vellichor عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2198 خواهش عزیزم حس ششم فقط یه سرگرمیه ، انرژی که بهم میدی باعث جوابم میشه مثلا حس میکنم نگ ... درست حس میکنی عزیزم از درون داغونم نام کاربریم وِلیکور هست این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 خب تهش چیه و کی؟ من که فک میکنم برمیگردین ولی ممکنه از برگشتت پشیمون بشی به رفتارت خیلی بستگی داره مثل قبل نباش۶ ماه نهایتا متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
raha_zzzz عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2650 من که فک میکنم برمیگردین ولی ممکنه از برگشتت پشیمون بشی به رفتارت خیلی بستگی داره مثل قبل نباش ۶ ما ... منم میگی حسش بهم چیه.. بازم پیام میده؟
همسرش عضویت: 1402/07/02 تعداد پست: 9790 من که فک میکنم برمیگردین ولی ممکنه از برگشتت پشیمون بشی به رفتارت خیلی بستگی داره مثل قبل نباش ۶ ما ... چطوری پشمون میشم فک میکنی؟چون دوسم نداره؟
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 درست حس میکنی عزیزم از درون داغونم درست میشه نمیخواستم بگم ، که حرفام تاثیری نداشته باشه روتولی فک میکنم اون فرد ، دراینده به قدری دوستت داره که حتی نمیتونی فکرشو بکنی خلاصشو بگم یه روزی به همه ی اونایی که نمیخواستن بهش برسی ، به بهترین نحو خودتو نشون میدی حسود خیلی داری گلم متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 منم میگی حسش بهم چیه.. بازم پیام میده؟ پیام میده فک میکنم از چیزی ناراحته و دل شکستشبیشتر توجه کن بهش متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
vellichor عضویت: 1401/06/18 تعداد پست: 2198 درست میشه نمیخواستم بگم ، که حرفام تاثیری نداشته باشه روت ولی فک میکنم اون فرد ، دراینده به ... کاش حرفایی که میزنی حقیقت داشته باشهکاش خدا بعد این همه سختی یه روی خوش نشونم بدهدیگه از همچی نا امید شدم از همچی نام کاربریم وِلیکور هست این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)
raha_zzzz عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 2650 پیام میده فک میکنم از چیزی ناراحته و دل شکستش بیشتر توجه کن بهش نه اون چنروز پیش سرد رفتار کردخدافظی کرد.. واقعا برمیگرده کی؟
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 چطوری پشمون میشم فک میکنی؟ چون دوسم نداره؟ دوستت داره ، ولی دخالت دیگران نمیزار نشون بده سیاست داشته باش ، ساده نباش خیلیا موش میدونن توی زندگیتون متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ
مهربون84 عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 3440 کاش حرفایی که میزنی حقیقت داشته باشه کاش خدا بعد این همه سختی یه روی خوش نشونم بده دیگه از همچی نا ... ایشالله که درسته بعد هرسختی ، اسونی هست شک نکن متولد 84 نیستم ! اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یا اَباعَبْدِاللَّهِ وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِکَ عَلَیْکَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ (اَبَداً) ما بَقیتُ وَ بَقِىَ اللَّیْلُ وَ النَّهارُ وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِیارَتِکُمْ