2777
2789

آره حیلی وگرنه بعید میدونم میتونستم بزام

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

از چند سانت زدن؟

۴ یا۶ بودم دقیق یادم نیست

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
تا چه حد درد و میگیره؟؟ پروسه ی زایمان و طولانی تر نمیکنه؟

درد از صد میرسه به صفر  و اینکه پروسه زایمان طولانی تر میشه اما خودت باید خیلی همکاری کنی 

ماما بهم گفت وقتی انقباض داری نهایت زور رو بزن ولی نداشتی نفس بکیر جون داشته باشی الکی خودتو خسته نکنی 

منم حرفشو گوش کردم 

من ساعت ۳ بعدارازظهر  دردام شروع شد ۶ دردام به اوج خودش رسید و درخواست اپیدرال کردم

ساعت ۹ هم دخترم دنیا آمد از ساعت ۶ تا ۹ دیگه هیچ دردی نداشتم حتی لحظه دنیا اومدن دخترم ولی خب به خودم خیلی فشار آوردم اون لحظه و اگه هم دردی بود اصلا یادم نیست و فقط و فقط میخواهی دنیا بیاد دیگه