2777
2789
شمانماز استغفار بخون و توکل کن ب خدا ومداومت کن بش  اگه ب خواسته ت نرسیدی بیا بم بدبگو

چی هست ؟

من کلا نماز خودم رو نمیخونم یعنی خیلی کم میخونم ولی ماه رمضون روزه تا حد امکان و نماز 

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
اين همه آدم يكى من رو نخواست يعنى من انقدر بد هستم ؟؟؟ يعنى من انقدر بد بختم كه يک زن سن بالا با جو ...

تاخداهست ب خلقش چ نیاز،،خدا رو دریاب بنده خدا چیکاره ست اخه!! میگن خدا دوجا ب ادم هامیخنده،،یکی موقعی که همه بنده های خداجمع میشن تا ی نفرو ب اوج قدرت برسونن اماخدا نمیخاد،،یکی دیگه م تمام ادم های دنیا جمع میشن تا ی نفرو ب ذلت برسونن وخدا نمیزاره!!

ایمان تو قوی کن ب خدا توکل کن  

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاخداهست ب خلقش چ نیاز،،خدا رو دریاب بنده خدا چیکاره ست اخه!! میگن خدا دوجا ب ادم هامیخنده،،یکی موقع ...

این حرف ها قشنگه و من قبول دارم ولی خب خدایا پس چرا هیچ کمکی نمیکنی به من که خیلی شکستم چون خواستم آدم درستی باشم و به ضرر آدم ها بود 

تاخداهست ب خلقش چ نیاز،،خدا رو دریاب بنده خدا چیکاره ست اخه!! میگن خدا دوجا ب ادم هامیخنده،،یکی موقع ...

ولی باز سعی میکنم چشم

چرا ؟

راضی نیستم دروغگو پنهان کار سند همه چیش به نام خواهر و مادر بدور از معاشرت در صورتی که اول که اومد برخلاف اینا رفتار میکرد تحقیق کردیم گفتن خوبن ولی خدا از مادر و خواهرش نگذره بابت آزار هایی که رسوندن

😊😊
چی هست ؟ من کلا نماز خودم رو نمیخونم یعنی خیلی کم میخونم ولی ماه رمضون روزه تا حد امکان و نماز  ...

نمازاستغعار ۲رکعتی ه،،رکعت اول بعدحمد سوره قدر میخونی بعد۱۵باراستغفرالله ربی واتوب الیه میگی،،تورکوع بعدذکررکوع استغفرالله میگی۱۰بار،،ازرکوع بلندمیشی۱۰بارمیگی،،سجده میری توسجده ۱۰بارمیگی،،سرازسجده برمی داری۱۰بارمیگی،،توسجده دوم‌ بعدگفتن ذکر ۱۰بارمیگی،،باز سرازسجده برداشتی ۱۰بارمیگی رکعت دوم هم مث رکعت اول میخونی وبعدتشهدوسلام،،مداومت کن بش واثاروبرکت عجیب شو ببین

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

نمازاستغعار ۲رکعتی ه،،رکعت اول بعدحمد سوره قدر میخونی بعد۱۵باراستغفرالله ربی واتوب الیه میگی،،تورکوع ...

باشه سعی میکنم لا اقل یک بار هم شده بخونم تو عمرم

نمازاستغعار ۲رکعتی ه،،رکعت اول بعدحمد سوره قدر میخونی بعد۱۵باراستغفرالله ربی واتوب الیه میگی،،تورکوع ...

این رو شنیدم ولی فکر کردم نماز حاجته

باشه سعی میکنم لا اقل یک بار هم شده بخونم تو عمرم

بخون انشاءالله قبول بشه ازت

این رو شنیدم ولی فکر کردم نماز حاجته

اثار و برکت عجیبی داره که قابل گفتن نیست،،گره های زندگی ت خود ب خود بازمیشن وارامش عجیبی پیدامیکنی وعاشق این نماز میشی

اثار و برکت عجیبی داره که قابل گفتن نیست،،گره های زندگی ت خود ب خود بازمیشن وارامش عجیبی پیدامیکنی و ...

ببین اگر بخونم و همیشه خدا کمکم کنه یعنی بلا ها رو دفع کنه از جمله حسودی و طلسم و گناه اگر دارم که مانع اجابت هست رو ببخشه و نهایتا حاجاتم رو خیر بده همیشه دعات میکنم

اثار و برکت عجیبی داره که قابل گفتن نیست،،گره های زندگی ت خود ب خود بازمیشن وارامش عجیبی پیدامیکنی و ...

ممنون که به یادمی فقط لطفا من رو تو اون مدل تایپیک ها تگ نکن چون من فقط برای چهارده معصوم و پیامبران اولوالعزم چنین ارزشی قائل هستم