یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
میدونم دوستم داره چون مثلا میگم تو حال گرفته دیشبم دیدم دوستم کربلا عکس انداخته بین الحرمین جلوی حرم ...
چ خوب که این قدر موردتوجه شونی،، انشاءالله که مشکل ت حل شه و هرکی هرچی میخادبرات خدااول صدبرابرب خودش برگرده!!نمازاستغفار هم بخون وخیلی اثاربرکت وعجیبی داره و ی رباعی هست من درست یاندارم یاکاشف الکرب ه اول ش میگن بخونی ۱۳۱بارفک کنم خیلی خوبه انشاءالله
امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"
ممنونم این ذکر رو هم گفتم ولی آخه توجه چرا خودش رو نشون نمیده ؟
مگه چیزی تاحالا ازشون خواسته ای و دست رد ب سینه ت زده!! محال ه ازحضرت ابالفضل چیزی بخوای و نشه اخه خیلی عجول ه تو دادن حاجت خیلی مهربونن خیلی اقاست ازته قلب ت بخواه ازشون و توکل کن بشون
امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"
سنی نداری که!!نباید اجازه بدی افکاروصحبت های دیگران روی زندگی ت تاثیربزاره!! من توصیه م بت اینه نمازاستغفاربخون ومداومت کن بش توپست بالا هم گفتم ویژگی های فردموردعلاقه تو ازخدابخواه انشاءالله که چندوقت دیگه تاپیک بزنی بگی عقدم ه وتگ م کنی