2777
2789
پس ازخود اقا بخواه وبگوهرکس هر نیرنگ ی داره صدبرابر ب خودش بر گرده،،نمازاستغفاربخون ومداومت کن بش و ...

خواب دیدم دو بار یه بار بعد از نماز هدیه به ایشون و یه بار محرم یا صفر امسال نمیدونم شاید هم خواب توهمات منه

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونم دوستم داره چون مثلا میگم تو حال گرفته دیشبم دیدم دوستم کربلا عکس انداخته بین الحرمین جلوی حرم ...

چ خوب که این قدر موردتوجه شونی،، انشاءالله که مشکل ت حل شه و هرکی هرچی میخادبرات خدااول صدبرابرب خودش برگرده!!نمازاستغفار هم بخون وخیلی اثاربرکت وعجیبی داره و ی رباعی هست من درست یاندارم یاکاشف الکرب ه اول ش میگن بخونی ۱۳۱بارفک کنم خیلی خوبه انشاءالله

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

چ خوب که این قدر موردتوجه شونی،، انشاءالله که مشکل ت حل شه و هرکی هرچی میخادبرات خدااول صدبرابرب خود ...

ممنونم این ذکر رو هم گفتم ولی آخه توجه چرا خودش رو نشون نمیده ؟

ممنونم این ذکر رو هم گفتم ولی آخه توجه چرا خودش رو نشون نمیده ؟

مگه چیزی تاحالا ازشون خواسته ای و دست رد ب سینه ت زده!! محال ه ازحضرت ابالفضل چیزی بخوای و نشه اخه خیلی عجول ه تو دادن حاجت خیلی مهربونن خیلی اقاست ازته قلب ت بخواه ازشون و توکل کن بشون  

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

مگه چیزی تاحالا ازشون خواسته ای و دست رد ب سینه ت زده!! محال ه ازحضرت ابالفضل چیزی بخوای و نشه اخه خ ...

ولی به من نداده

عجول نباش  

آخه چه جور عجول نباشم وقتی تا این سن یک خواستگار رسمی خوب از فامیل یا غریبه نیومد بگه میخوامش و گیر بده که دوستش دارم

آخه چه جور عجول نباشم وقتی تا این سن یک خواستگار رسمی خوب از فامیل یا غریبه نیومد بگه میخوامش و گیر ...

چندسالته!!نمازاستغفاربخون ومداومت کن بش ب نیت ازدواج خوب وویژگی های فردموردعلاقه تو ازخدابخواه

چندسالته!!نمازاستغفاربخون ومداومت کن بش ب نیت ازدواج خوب وویژگی های فردموردعلاقه تو ازخدابخواه

۲۵ ولی ۳۵ میخوره میگن دیگه از خودم متنفرم

۲۵ ولی ۳۵ میخوره میگن دیگه از خودم متنفرم

سنی نداری که!!نباید اجازه بدی افکاروصحبت های دیگران روی زندگی ت تاثیربزاره!! من توصیه م بت اینه نمازاستغفاربخون ومداومت کن بش توپست بالا هم گفتم ویژگی های فردموردعلاقه تو ازخدابخواه انشاءالله که چندوقت دیگه تاپیک بزنی بگی عقدم ه وتگ م کنی

دیگه دارم .....

شمانماز استغفار بخون و توکل کن ب خدا ومداومت کن بش  اگه ب خواسته ت نرسیدی بیا بم بدبگو

اين همه آدم يكى من رو نخواست يعنى من انقدر بد هستم ؟؟؟

يعنى من انقدر بد بختم كه يک زن سن بالا با جوونیم بازی کنه