2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امام زمان

خب ببینید من به همه این افراد اعتقاد قوی دارم ولی به هر کی توسل میکنم میگم یعنی میشه ؟

انقدری که نشده و مشکلات دیگه که بگذریم

خدا جو💞م: (هم میدونی هم میتونی تویی خدای کن فیکون ها)  
خب ببینید من به همه این افراد اعتقاد قوی دارم ولی به هر کی توسل میکنم میگم یعنی میشه ؟ انقدری که نش ...

نبایدشک ب دل ت راه بدی،،موقعی داری باامام زمان یاهرامام دیگه ای درد دل میکنی نباید شک تووجودت باشه باید اینقدراطمینان داشته باشی که حتی کنارت ن دارن نگات میکنن و ب حرفات گوش میدن!! اینقدرباید بااطمینان کامل ازخواسته ت حرف بزنی که خودت باورش کنی!! بعد ببین چ جوری امام زمان برات درست ش میکنه!! وقتی اذان میگن همیشه براشون دعای فرج بخون ببین چ جوری فرج میشه توزندگی خودت 

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

نبایدشک ب دل ت راه بدی،،موقعی داری باامام زمان یاهرامام دیگه ای درد دل میکنی نباید شک تووجودت باشه ب ...

آخه نمیشه میدونید چون از طلسم توسط یکی هم میترسم

آخه نمیشه میدونید چون از طلسم توسط یکی هم میترسم

چیزی نشدوجودنداره براشون!!میدونی من م کم بدخواه ندارم توزندگی م اما باورت میشه ب قدرت خدا نمیتونن کاری کنن چرااا!!چون واگذارشون کردم هرکی که بخاد ب زندگی من وشوهرم وبچه هام اسیب برسونه واگذارشون کردم ب دوتا دستای قطع شده حضرت ابالفضل  قربون اسم ش برم خیلی اقاست خیلی مهربون ه خیلی!! از ته قلب م ازشون خواسته م و ایمان دارم که هیچ غلط ی نمیتونن بکنن،،شما م ی بار ازته قلب ت ازخدا و پیرپیغمبرا بخواه ببین چ جوری برات درست میکنن همه چی و

امیدشایددرصفحه بعدباشد کتاب رانبند" درخواست دوستی پذیرفته نمیشود متشکرازشعوربالاتون"

چیزی نشدوجودنداره براشون!!میدونی من م کم بدخواه ندارم توزندگی م اما باورت میشه ب قدرت خدا نمیتونن کا ...

من هم حضرت عباس ابا الفضل رو خیلی دوست دارم

من هم حضرت عباس ابا الفضل رو خیلی دوست دارم

پس ازخود اقا بخواه وبگوهرکس هر نیرنگ ی داره صدبرابر ب خودش بر گرده،،نمازاستغفاربخون ومداومت کن بش و توکل کن ب خدا وایمان داشته باش که خداصدات و میشنوه 

پس ازخود اقا بخواه وبگوهرکس هر نیرنگ ی داره صدبرابر ب خودش بر گرده،،نمازاستغفاربخون ومداومت کن بش و ...

میدونم دوستم داره چون مثلا میگم تو حال گرفته دیشبم دیدم دوستم کربلا عکس انداخته بین الحرمین جلوی حرمش و به یادم بوده و پارسال یکی دیگه برام مهر تبرک آورد و پرچمش تو همون روز های سفرش کنار من اومد