2777
2789
عنوان

به زودی در ایران متخصص داخلی نخواهیم داشت !! :))))))

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 166 پست
مریضا مگه چقدر میدت؟ درمانگاه تخصصی من میرم ۵تومن ویزیت میدم چیش تو جیب میره؟ تو حیب دولت اون بودج ...

همونم خیلیه لود مریضا وحشتناک بالاست زنداداش من روزی نزدیک ۲۰۰ تا مریض میبینه ولی چقدر بهش میدن؟ ماهی ۱۵

تازه هزینه عمل هم کمتر از ۵۰ تومنش سهم پزشکه اینم هست

کل تایمم توی نی نی دارم ثابت میکنم دوست پسر وظیفه نداره! عقد کرده شوهرته نامزد قبل عقده! لبنیات غیرپاستوریزه کشنده ست! زمین گرده! پزشک سوگند خورده درست کارشو انجام بده نه مجانی! پول شعور، شخصیت، خوشبختی، آرامش، عشق، خانواده، سلامتی، محبت نمیاره! ما شیرازیا به فلکه‌ گاز نمیگیم فلکه گازووووو!!!!!! ماکارانی چیه پفیوز ماکاروووووووونی! ماکارونی نباید برای جوشیدن خرد کرد و نباید دم کرد این چه کاریه اخه گند ماکارونی رو درمیارید شفته تحویل میده!!!!! ‌گذشته هرکس به خودش مربوطه بتوچه که من قبل ازدواج با چند نفر رابطه جنسی داشتم اونی که بهش مربوطه اول خودم بعدم شوهرمه (که البته بازم بهش مربوط نیست) که واسش مهم نیست ___________________________روتین پوستیم درحال حاضر (خیلی میپرسید) شوینده اون کلینانس، اسپری آب اون، میسلارواتر کلینانس اون، تونر گلایکولیک اوردینری، امولسیون مات کننده کلینانس اون، فلوئید ضدآفتاب کلینانس اون، آبرسان آکواژل مات کننده کلینانس اون، سرم لایه بردار (آبی رنگ) کلینانس اون، سرم رتینول اوردینری، کرم دور چشم سوتینگ اون، بالم لب ترمیم کننده سیکالیت اون، ماسک رسی کربن هیدرودرم، ضد جوش پانژل، بی بی کرم گارنیه مخصوص پوست چرب جوشدار، ضدآفتاب رنگی اریکه مخصوص پوست چرب جوشدار ———- اصلاح صورت با تیغ ابرو و شیور براون_________________________________________روتین مو: روغن نارگیل داروخانه ای، شامپو مخصوص موی خشک لافارر، نرم کننده مو ویتاپلکس، ماسک مو فینو شیسیدو، سرم آنتی فریز سینره

ما تو فامیلامون پزشک پسر داریم  یکی از دوستای صمیمیش ک دوست خانوادگی بود رفت خارج کشور 

ولی  اون سریع فامیلمون حرف میزد میگفت اونقدرا ک فکر میکنین خارجم گل و بلبل نیست ایران پزشن سالاره  توی خارج رفتاری ک با ی پرستار دارن با ی پزشک دارن ولی اینجا احترامی ک یک پزشک دریافت میکنه بیشتره .  

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم کادر درمانم 

اما مقایسه پزشک با کارگر رو درک نکردم !!!

کلا در شرایط جامعه هیچی سر جا خودش نیست اما این مقایسه رو درک نکردم

نه که بگم پزشک بالاتره ‌‌ اینا ؛منظورم اینه کار یک کارگر واقعا کار فیزیکی و سختی هست 

به شما احترام می گذارم چون خودم محترم هستم 
احتمالا شما منظور فقر یا درامد زیر خط فقر رو نمیدونی وگرنه برادر بنده هم خودش هم خانمش هردو جراح هس ...

ببینید خب شاید برادر شما اول کارش یا مطب نداره هر شغلی اوایلش تا جا بیوفته طول می کشه تا به سود کلان برسه نگران نباش اگر کار درست باشه حتما در آینده ای نزدیک وضع زندگیش عالی میشه

بله به علت کمبود نیرو از دانشجوها و انترن ها و زیدنت ها رسما بیگاری میکشن

و خدا سر آدم نیاره با خطای همین انترن ها یک عزیزی داشت جونش و از دست میداد  متاسفانه در بعضی از بیمارستان‌ های آموزشی انسان ها حکم موش آزمایشگاهی و دارن تا دانشجوها بتونن روی اون ها درس یاد بگیرن.....

کاربری دسته منو خواهرمه
حالا مهندسی ها حق دارن مهاجرت کنن  ولی خدایی پزشکا توی ایران مراجع کننده و درآمد بیشتری دارن ن ...

دوست من پزشک زیبایی هستش ماهانه درآمد متوسطش بین ۷ تا ۱۰ میلیارد هستش.

کاربری دسته منو خواهرمه
درگیری ها تقصیر مردم نیست تقصیر کادر و نحوه اداره بیمارستانه و سرویس دهی فشل و افتضاح. شما بری ببینی ...

ما چند هفته پیش بیمارستان تخصصی اطفال بودیم تو تهران انقدر برخورد کادر بد بود بیشتر مادرا گریه میکردن. بچشون بیمار بود استرس داشتن به جای اینکه آروم بشن یا پرستار یا انترن بدرفتاری میکردن مادر یه پسر یک ساله گریه میکرد خانم پرستار بچم تب داره تو روخدا بیا تبشو بگیر .پرستار داد میزد دو ساعت پیش تب گرفتم.برو لباسشو در بیار تا خنکش بشه !!!!! 

کاربری دسته منو خواهرمه
درگیر نشن؟ کی گفته به حال خودش رها شده حرفایی میزنیدا حتی وقت ندارن یه لقمه ناهار بخورن

والا ما که دیدیم پرستارا و رزیدنت ها یکسره گوشی به دست بودن و اصلا توجه به حرف من نکردن من با نوزاد بستری شده بودم اشکم دراومد.بلانسبت خوب ها؛ اما پرستارهای خوب خیلی کم پیدا میشن به ندرت

کاربری دسته منو خواهرمه
حالا مهندسی ها حق دارن مهاجرت کنن  ولی خدایی پزشکا توی ایران مراجع کننده و درآمد بیشتری دارن ن ...

اتفاقا پزشک ها در امریکا و کانادا جزو تاپ ترین مشاغل از نظر درامدن

چند روز پیش پردرامد ترین مشاغل ۲۰۲۳ تا اینجا معرفی شد که ده تای اول هفت هشت تاشون پزشک بودن 

برخلاف تصور عموم مردم درامد متخصصین در هر کشوری به شدت بالاست

اتفاقا آشنا ماهم خونه ۳۰۰متری خودش رو ول کرده رفته سوئد اونجا به زور یه ۳۰ متری اجاره کرده واونجا گا ...

توی اروپا اکثر پزشکان حقوق دولتی دارن. مثل ایران نیست که یه دکتر زیبایی ماهانه ۲۰ میلیارد درآمد داشته باشه طرف روزی دو تا پیکرتراشی داشته باشه یا جراحی کنه براش بسه.از عمل بای پس معده تا اسلیو معده بگیر تا جراحی بینی جدیدا متخصص زنان برای سزارین حق چاقو میگیرن والا دندون پزشکان هم که نجومی درآمد دارن شوهر عمم دندون پزشکه متوسط بین ۲ تا ۳ تومن درآمد داره تازه خودش میگه بیشتر هم هست.ايران به پزشکان خیلی بها میده و کمترین حقوق برای معلم های بینوا هستش ولی کشورای پیشرفته مثل ژاپن به معلم خوب میرسن چون میدونن تربیت یه جامعه دست معلمه 

کاربری دسته منو خواهرمه
کی گفته بالاتره؟ تخصص های مهندسی و مدیریت همیشه بالاتربوده وهست چون اعتقاد براین هست که چرخه تولید و ...

شما یه سرچ ساده بکنید متوجه میشید متوسط درامد پزشکا از هر قشر دیگه ای در اکثر کشور ها بالاتره

کدوم درامد درامد ماهی ۲۰ تومن ۲۵ تومن چجور میشه ویلا و خونه ساخت؟

الحق ک سیستم پزشکی ایران از خیلی کشورای اروپاییو  انگلیش اینها بهتره.... پزشکا یا زیادی چ.س.ی میان. یا واقعا توقع دارن مددم تمام دارایشونو بریزن تو حسایگبتشون

برای کسانی که دوستشان داری نوری باش🌱

رز بنفش جدیدا ندیدی چقدررر به پزشکا فحش میدن تو مجازی ؟ چقدر دانشجوهای پزشکی رو مسخره میکنن چقدر مقاسیه شون میکنن با ارایشگرا و ناخن کارا ؟ 

لیاقت این دسته از مردم همون پزشکای هندی و پاکستانیه که هیچ کشوری قبولشون نکرده مجبوری میارنشون ایران برای کار

از ۱۷۰ نفر ورودی ما همهههه به فکر مهاجرتن مگر تعهدی ها که اونا هم میگن بعد تموم شدن تعهد میخوان برن 

شما یه سرچ ساده بکنید متوجه میشید متوسط درامد پزشکا از هر قشر دیگه ای در اکثر کشور ها بالاتره

برای یکی دیگه از کاربرا گفتم باتوجه به آنچه هستم ودارم می بینم نه نیست.نیازی به سرچ ندارم