2777
2789

خیلی اذیت میکنه برای درس نوشتن

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من تو جمعو تفریق فرایندی گیر میکنه روشی که معلمشونم گفته با گوگل فرق میکنه🥺

از معلمشون بپرس روشش چجوریه. ما هنوز درسش نداده

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

کلاس دومی مگه درس باید بخونه؟ من اصلا نمیذارم بچه دبستانیم خازج از مدرسه درس بخونه فقط روزی یک ساعت ...

آخه پس تکلیف هاش  چی میشه پسر من الان دو ساعته داره مینویسه

و خدایی که به شدت کافییییست.........
خوب درس نمیخونن😂 از صبح میگم بیا بشین تکالیفتو انجام بده میگه یه ربع دیگه میام....

خخخخ  منم همینطورم خودم یاد آوری میکنم 

والا ما اینطوری نبودیم 

و خدایی که به شدت کافییییست.........
چیکار کنیم به نظرت

نمیدونم. کم اوردم.

حالا من یه مدت رهاش کردم نصفه و نیمه می نوشت خانمشون گفت مامانت رو بیار مدرسه. بعد اون یکمی یکمی بهتر شده 🤧🥴

پسر من تو جمعو تفریق فرایندی گیر میکنه روشی که معلمشونم گفته با گوگل فرق میکنه🥺

عادی عزیزم تازه یاد گرفته با روش معلم برید اصلا با روش گوگل نرید اصلا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)