2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرتون چینش این برنامه برا انسانی مطابق با بودجه بندی ازمونا درسته؟!؟هنوز کلی هست توش است مشخص نشده

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
خب یه تعریف کلی بگین ک رشتتون چیه و هدفتون چیه و بچتون چند سالشه و تا الان چقدر درس خوندین و آیا تاز ...

من رشتم تجربی هست بچم دوسالشه دوست دارم پرستاری بیارم و فقط وقتی میتونم درس بخونم که خواب هست وقتی میام کتاب بازکنم انقدر خستم که یادنمیگیرم و میخوابم هدفم کنکور تیر هست دیگه نمیدونم چیکار کنم 

عزیزم تست نداری؟

چرا فقط ننوشتم اینجا

نظرت چیه

همه مشاورا میگن اصولی اصولی نمیدونم دقیقا چ جوریه متاسفانه نمیتونم مشاور بگیرم موندم چیکار کنم مترسم اشتباه برم جلو

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
من رشتم تجربی هست بچم دوسالشه دوست دارم پرستاری بیارم و فقط وقتی میتونم درس بخونم که خواب هست وقتی م ...

بچتون کوچیکه ممکنه یخورده اذیت بشید ولی نشدنی نیست.میتونید کلاس  بیرون هم برید؟یا فیلم درسی توس خونه ببینید؟

چرا فقط ننوشتم اینجا نظرت چیه همه مشاورا میگن اصولی اصولی نمیدونم دقیقا چ جوریه متاسفانه نمیتونم م ...

عزمزمه کاری ب مشاوران نداشته باش اگر نسبت به خودت حس خوبی داری و کیفیت داره درس خوندن و یاد میگیری خیلی خوبه

عزمزمه کاری ب مشاوران نداشته باش اگر نسبت به خودت حس خوبی داری و کیفیت داره درس خوندن و یاد میگیری خ ...

اره خداروشکر عملکردم خوبه ۶ساعت ب بالا میخونم ولی خب ته دلم خالی شد بهم گفتن حتما باید مشاور داشته باشی تا موفق شی

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
بچتون کوچیکه ممکنه یخورده اذیت بشید ولی نشدنی نیست.میتونید کلاس  بیرون هم برید؟یا فیلم درسی توس ...

فیلم درسی بله عزیزم میتونم ببینم ولی بیرون رفتن نه چون بچم غیر از من جای هیشکی نمیمونه سال بعد بزرگتر میشه راحتتر میتونم بذارم خونه مادرم