2777
2789

سلام خوبی عزیزم من رشتم تجربی دوازدهم 

میگم من خیلی از بودجه بندی ازموناا عقبم خیلی هاااا خیلی 

بعد اینکه چیجوری با روزایی مدرسه برای کنکورم بخونیم

و دوما اینکه من دوازدهم و دهم اصلا کنکوری و یازدهم کنکوری کار نکردم ولی تابستثن یه ذره از هرکدومو کنکوری کار کردم ولی خیلی شون مونده چیکاار کنم

اصلا کسی با این شرایط میتونی رشته خوبی قبول شه؟ 

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خداروشکر عملکردم خوبه ۶ساعت ب بالا میخونم ولی خب ته دلم خالی شد بهم گفتن حتما باید مشاور داشته ب ...

نه عزیزم حتمی نیست مشاور داشتن وفتی خودت از پس خودت برمیای و احساس خوبی داری ولی خب الان ۶ ساعت هم کمه به نظرم.هدفت چیه؟

فیلم درسی بله عزیزم میتونم ببینم ولی بیرون رفتن نه چون بچم غیر از من جای هیشکی نمیمونه سال بعد بزرگت ...

امسال به نظرم درسامو کامل بتونید و یاد بگیرید سال بعد کنکور بدین یا حتی امسالم بدین که بدونین چطوریه درکل دستتون بیاد یکم.

چون استرس هم نباید بگیرید چون تشکیل خانواده دادین و بچتون آسیب نبینه خدای نکرده.

ببخشید میشه یک برنامه ریزی برای رشته تجربی بگید ممنون 

عزمزمه باید بدونم وضعیتت چطوریه و اینا و اینکه برنامه نوشتن میره توی بحث مشاوره خصوصی😊

و اینکه الان میخوای شروع کنی؟

سلام خوبی عزیزم من رشتم تجربی دوازدهم  میگم من خیلی از بودجه بندی ازموناا عقبم خیلی هاااا خیلی ...

بله معلومه ک میشه قبول شد یه رشته خوب .ولی با برنامه مناسب و روزانه .

روزی چند ساعت میخونی الان؟

بله معلومه ک میشه قبول شد یه رشته خوب .ولی با برنامه مناسب و روزانه . روزی چند ساعت میخونی الان؟

واقعا خیلی بد میخونم نوسانی میخونم الان انقدر درسس و امتحان هر روز زیاد شده فقط چند ساعت رو میذارم برای مدرسه

یعنی چیکار میتونم بکنم هم به مدرسه برسم هم کنکور

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه کشتی بودن یه معجزه بود..... همون قدر محال... همون قدر غیر ممکن.... 🌱❤..........................................................................................از طرف یک دختر به دختر دیگه: امیدوارم تو همه جنگ های مغزی که دربارش با هیچکس حرف نمیزنی،برنده باشی:) .............................................................................................. مراقب خودت باش منو که نشناختی خودتو بشناس🌱🌱........................................ ............................ ................ هر وقت ناامید شدی به این فکر کن که، بهترین ورژن تو ارزش جا نزدن رو داره..... 🌱⛓️🕯.............[][............................به هرچیزی که آسیبی کنی آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی⛓️🌱🌙............................... ...................  ................... ..... آهنگی که دوست دارم به خودم تقدیم کنم:تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره،،،،کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره،،،،تو تنها تکیه گاهی برای خستگی هام،،،، تو میدونی چی میگم گوش میدی به حرفام،،،،،، به چشم من به چشم من تو اون کوهی، پر غروری، بی نیازی، با شکوهی، طعم بارون بوی دریا، رنگ کوهی🌱🌙                                       لینک ناشناس رو میذارم حرفی سخنی داشتید بفرمایید😄🫢https://abzarek.ir/service-p/msg/2126408.  مگه میشه تورو دید وبه قبل دیدنت برگشت.                   مگه میشه تورو دید و از این رویا گذشت✨..........................................................صدام زیره غمت افتاده از نفس~کسی که منو بفهمه استاده فلسفس🫀

نه عزیزم حتمی نیست مشاور داشتن وفتی خودت از پس خودت برمیای و احساس خوبی داری ولی خب الان ۶ ساعت هم ک ...

من فرهنگیان 

..! 𝓫𝓮 𝔂𝓸𝓾𝓻𝓼𝓮𝓵𝓯‌                                                      
من دهم هستم به نظر تون کتاب کمک درسی و تست بگیرم؟ 

به نظرم اگه کتاب کمک درسی پایه بگیری ک هم درسنامه داشته باشه و هم تست خوبه .اگه بتونی دهمتو امسال ببندی خیلی جلو میفتی😍

واقعا خیلی بد میخونم نوسانی میخونم الان انقدر درسس و امتحان هر روز زیاد شده فقط چند ساعت رو میذارم ب ...

با برنامه ریزی .در اصل هم برای امتحان باید بخونی هم‌تست همون درس رو ک میخونی هم بزنی