2777
2789

من هفته آینده وقت عمل دارم ، برای خود عمل استرس شدید دارم ، الان باید وسایلش رو بخرم ، دو روزه دارم بهش می گم هی به من می گه تو منو اذیت می کنی ،  بماند که هنوز حتی یک توک پا با من‌نیامد دکترم رک ببینه ، مرتب هم هی میاد بوسم می کنه و می گه عاشقتم و فلان و بهمان ، الان نگران وسایلم هست که زودتر بخرم تا روز عمل دست دکترم برسه ، به نظرتون از کس دیگه بگیرم ؟؟؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم بهش بگو کاملا جدی 

اینکه من باید امروز وسایل رو بخرم داری بهم بده نداری از کسی قرض می گیرم بعد بهش بده 

وقتی لازمه و باید برسه دست دکترت چاره ای نیست 

مردا یکمی بی خیال و خستن نمی دونم چرا

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 

یعنی یکسری وسیله نیاز داری، نمیاد خرید؟ قبلش بهش بگو اگر وقت نداری به فلانی بگم. دیدی باز پشت گوش انداخت از یک نفر دیگه کمک بگیر

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

استرس نداشته باش آروم باش 

در این مورد هم حتما با شوهرت صحبت کن، آروم، به‌ بگو نظر خودت چیه 

بدونین حقیر 

دقيقا اصلا همین متنت و کپی کن واسش بفرس ببین نظر خودش چیه 

بگو خیلی ممنونم از زحمت هات و میدونم همیشه زحمت میکشی بهترین هارو واسم فراهم کنی، ولی من یه مقدار استرس دارم، میخوام با خودت مشورت کنم، موافقی از یکی بگیریم چون مثلا زمانم کمه 

نگو واسه پولش 

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا  
یعنی یکسری وسیله نیاز داری، نمیاد خرید؟ قبلش بهش بگو اگر وقت نداری به فلانی بگم. دیدی باز ءشت گوش ان ...

امروز بهش گفتم گفت تو هولی ، واستا ، آنشب هم داره می ره تهران   دوشنبه بر میگرده  ، توب وسایلم دست دکترم نمی رسه این جوری 

امروز بهش گفتم گفت تو هولی ، واستا ، آنشب هم داره می ره تهران   دوشنبه بر میگرده  ، توب وس ...

پس فقط بهش بگو به فلانی گفتم.و تمام. چون زمان نداری

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1
استرس نداشته باش آروم باش  در این مورد هم حتما با شوهرت صحبت کن، آروم، به‌ بگو نظر خودت چیه&nb ...

بیه تکمیلی دارم که کل هزینه ای گه کردی رو می ده ، فقط الان باید تسویه کنم بعد از بیمه بگیرم ، من ناراحتم از دستش بنابراین خوب نمی تونم الان درست حرف بزنم ، خیلی ناراحت می شم چند مرتبه است دارم رو می اندازم بهش 

امروز بکو منشی دکتر زنگ زد و گفت تا دوروز دیگه وسایل را بیارید مطب.....

پیشاپیش ازکار بزرگ و لطف زیادی ک ب خودت میکنی خوشحال باش....این عمل عالیه،فقط یادت باشه برنجت را قطع نکنی و مثل همیشه هفته۳باربخوری ک موهات نریزه...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
بیه تکمیلی دارم که کل هزینه ای گه کردی رو می ده ، فقط الان باید تسویه کنم بعد از بیمه بگیرم ، من نار ...

آروم باش 

اول خوبی هاشو بگو بعد خواستتو بگو مجدد خوبیهاشو بگو 

بهش میگن روش ساندویچ 

به خواستت میرسی 

کلی دستم درد میگره تایپ میکنم،یه ری اکشن نشون بده.....والا