2777
2789
عنوان

غرور شوهرم شکسته می شه اینجوری ؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 28 پست
خیلی استرس شدید دارم 

منگنه خریدن کاری نداره همش دو دقیقه طول میکشه ،کارت میکشی یه برگه امضا میکنی و میگیری و میای....منم پارسال مثل تو بودم الان راحت شدم .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز بهش گفتم گفت تو هولی ، واستا ، آنشب هم داره می ره تهران   دوشنبه بر میگرده  ، توب وس ...

سلام عزیزم.

به نظرم همسرت هم نگران خودته ،هم‌پول .واقعا تو استرس هست .مردها گاهی که استرس دارن سعی میکنن مثل بچه ها فرار کنن از ماجرا و تو لحظه عمل کنن و تو زمانیکه  دارن پول جور میکنن ،بهش فکر کنن .

درضمن چرا زمانیکه پول تو دستتون نیست عمل میخوای بکنی؟ عملت که اضطراری نیست؟ 

من عمل ندول تیروئید دارم ،برای منم اضطراری نیست ولی بهتره زودتر عمل شه.من گذاشتم وقتی که پول دستمون هست .اصلا دوست ندارم قرض کنم برای غیر اضطرار.

نمیدونم شایدم من اشتباه میکنم و باید هر طور شده ،با فشار یا قرض عمل‌کنم 🤔 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
سلام عزیزم. به نظرم همسرت هم نگران خودته ،هم‌پول .واقعا تو استرس هست .مردها گاهی که استرس دارن سعی ...

سلام عزیزم بهتر زودتر انجام بشه ، از طرفی بیمه خیلی عالی دارم که بعد از عمل تمام مخارج رو می ده چون عمل تقریبا گرونی هم هست 

سلام عزیزم بهتر زودتر انجام بشه ، از طرفی بیمه خیلی عالی دارم که بعد از عمل تمام مخارج رو می ده چون ...

خب پس ان شالله جور بشه مقدماتش و  عمل عالی و رضایت بخشی داشتی باشی 🙏🌺

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خب پس ان شالله جور بشه مقدماتش و  عمل عالی و رضایت بخشی داشتی باشی 🙏🌺

مرسی عزیزم ، احساس می کنم خیلی مضطرب هستم ، درک میکنم همسرم هم استرس زیادی داره ، برام دعا کن عزیزم 

مرسی عزیزم ، احساس می کنم خیلی مضطرب هستم ، درک میکنم همسرم هم استرس زیادی داره ، برام دعا کن عزیزم& ...

قابل باشم چشم .هرچند الآنم خوبی ،ولی ان شالله خوش تیپ تر و سرحالتر و تندرست تر و راضی  باشی بعد عمل.

سلام عزیزم. به نظرم همسرت هم نگران خودته ،هم‌پول .واقعا تو استرس هست .مردها گاهی که استرس دارن سعی ...

عزیزم ، مرسی از پیامت ، دیشب که پیامت رو خوندم احساس کردم همسرم هم خیلی مضطربه ، ولی من چون خودم هم نگرانم به سختی می تونم اونو درک کنم ، مرسی از اینکه با دید بازتری پیام ها رو می بینی و اینقدر عالی می تونی کمک کنی ....

قابل باشم چشم .هرچند الآنم خوبی ،ولی ان شالله خوش تیپ تر و سرحالتر و تندرست تر و راضی  باشی بعد ...

امشب می رم دکتر که انشالله برای چهارشنبه صبح وقت عمل رو بزارم،  دوست دارم دعام کنی و به فکرم باشی ❤❤❤

عزیزم ، مرسی از پیامت ، دیشب که پیامت رو خوندم احساس کردم همسرم هم خیلی مضطربه ، ولی من چون خودم هم ...

خواهش میکنم عزیزم .من کلا دلم برای اکثر آقایون خیلی میسوزه .شوهرم که خیلی خوش به حالشه ☺️اونا انگار هیچوقت به اندازه خانوما بزرگ و قوی نمیشن.برای همینه که بیشتر خطا میکنن .

دقیقا همسرت خیلی دوستت داره ان شالله به پای هم ۱۲۰ ساله شید 🙏

امشب می رم دکتر که انشالله برای چهارشنبه صبح وقت عمل رو بزارم،  دوست دارم دعام کنی و به فکرم با ...

ان شالله خیره .چشم به یادت هستم و برات دعا میکنم خدا قبول کنه 🙏بعد عمل از حال خوبت منو باخبر کن  🌺

ان شالله خیره .چشم به یادت هستم و برات دعا میکنم خدا قبول کنه 🙏بعد عمل از حال خوبت منو باخبر کن&nbs ...

امشب با همسرم رفتیم پیش دکتر ، افتاد برای شنبه ، خیلی خوشحال می شم پیام هاتو می بینم ❤

امشب با همسرم رفتیم پیش دکتر ، افتاد برای شنبه ، خیلی خوشحال می شم پیام هاتو می بینم ❤

به سلامتی خیر باشه ان شالله .لطف داری گلم 😍😘

سلام عزیزم بهتر زودتر انجام بشه ، از طرفی بیمه خیلی عالی دارم که بعد از عمل تمام مخارج رو می ده چون ...

سلام میشه درباره بیمه و عمل بای پس معده بگی؟

چقدر از هزینه رو میده،بیمه تون چیه

ما هم تکمیلی داریم ولی نمیدونم شامل میشه یا نه

بعد هم اینکه عمل که کردین بازم باید یه سری چیزارو رعایت کنید یا نه،مثلا کم بخوری ورزش کنی و ...

من گاهی نمیتونم برم ورزش واس همون میپرسم

سالهای دارم تلاش می‌کنم وزنم از ۹۰ کمتر نمیشه،باز برمیگرده بالا

حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی