2777
2789
عنوان

بلاک کار درستی کردم؟؟

53 بازدید | 7 پست

زیاد سرتونو درد نمیارم خلاصه میگم یکسال نیم باهمیم میگفت قصدش ازدواجه ب شدت دوسش دارم خیانت کرد بخشیدم پشیمون بود بهش فرصت دادم. بیکاره پاش موندم ک بره سرکار ک نرفت‌. میرفتیم بیرون ازش چیزی نمیخاستم چون پول نداشت تو این یکسال نیم شاید ما کلا ۳ بار رفتیم کافه ی بارم باغ وحش ی بارم پارک

زنگم ک نیزنه  من باید بزنم . چن وقت پیش ساعت یک شب زنگ زدم دیدم در حال مکالمه اس بعد خودش زنگ زد گف دوستم امیر بود من باور نکردم حسم میگف دروغ میگ. اخه یک شب میره بیرون ک  دوستش زنگ بزنه اونم پسرررر خلاصه دعوامون شد منم گفتم هرکاری کردی کنار اومدم بسه دیگ خسته شدم بهم دیگ زنگ نزن هرچن من همش زنگ میزنم

اونم دیگ زنگ نزد من باز زنگ زدم فرداش گفتم چرا زنگ نمیزنی گف خودت گفتی همه چی تموم زنگ نزن گفتم حرف گوش کن شدی گف اره خدافظ قط کرد

منم بلاکش کردم از همه جا اینستام انفالو کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نمیدونم شما دخترا چرا اینجورید جذب اینجور مردای بیخود میشید اونوقت ما بدبخت با هزار تا ویژگی خوب تر ازین آقا هی ردمون میکنن

میگیم دانشجو پزشکی ایم دیندارم اخلاق داریم سرمون به زندگی خودمونه کاری هستیم وضع مالیمون از همه همسن و سالای خودمون بهتره و اینا باز دخترا یه چیز پیدا می کنن گیر بدن

چرا موهات اینجوریه قدت چرا بلنده چرا کوتاهه دماغت چرا اینطوریه