2821
2789
عنوان

بختک در خواب 😔

167 بازدید | 55 پست

نمیدونم دلیلش دقیقا چیه ولی امشب دوباره بختک دیدم و بزور بیدار شدم 😔

حالا نمیدونم دقیقا چیه بعضی ها بختک میگن و بعضی ها میگن واکنش بدنته ؛ولی خودم کلی آیه و اینا میخونم تا بیدار بشم البته قبلا خیلی بدتر بود الان کم شده 

لطفا اگه تجربه دارید میشه علتش رو بگید 

.

اگ همیشه اینجوری میشی تنها نخواب یکی کنارت باشه ک زود بیدارت کنه

زیبا ترین دلتنگی دلتنگ بودن برای توست و تلخ ترین آن دلتنگ ماندن برای تویی که می دانم دیگر ندارمت …

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چطوریه عزیزم؟ من بدنم مور مور میکنه همش پاهامم سنگینه این چیه؟

آره دقیقه بعد من حس میکنم یه چیزی بدنم رو لمس میکنه 

بعد بیداری و خواب رو نمیتونم تشخیص بدم هی احساس میکنم بیدار شدم ولی میفهمم که دوباره تو خوابم 

قبلا خیلی طول میکشید تا بیدار بشم ولی الان کمتر شده به علاوه قبلا تپش قلبی میگرفتم ولی الان نه

.
آره دقیقه بعد من حس میکنم یه چیزی بدنم رو لمس میکنه  بعد بیداری و خواب رو نمیتونم تشخیص بدم ...

بخدااا منممم همینطور حس میکنم یکی لمس میکنه البته خودم رفتم پیش دعانویس🤦🏻‍♀️ بخاطر پسره ای که تاپیک اخرمهه الان نمیتونم بخوابم حس فلج بودن دارم

چیکار باید کنیم

بخدااا منممم همینطور حس میکنم یکی لمس میکنه البته خودم رفتم پیش دعانویس🤦🏻‍♀️ بخاطر پسره ای که تاپی ...

به خاطر دور شدن از خداست....

ارتباط معنویتون رو با خدا بالا ببر ،اونوقت خیلیییی کم میشه و به صفر میرسه

بخدااا منممم همینطور حس میکنم یکی لمس میکنه البته خودم رفتم پیش دعانویس🤦🏻‍♀️ بخاطر پسره ای که تاپی ...

منم چندبار دعانویس و اینا رفتم ،با قرآن خوابیدم ولی بنظرم به استرس و حال روحی بستگی داره و به مرور زمان خوب میشه ؛عمرم تلف شد رفت بخاطر این چیزا 😔

.
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز