2777
2789
عنوان

واقعا همه شوهرا اینطورین؟ یا فقط من!

| مشاهده متن کامل بحث + 69 بازدید | 47 پست
دقیقا به خاطر همینه کوتاه میام. من شوهرمو واقعا دوسش دارم. با تموم اخلاقا خوب و بدش. زندگیمو دوست دا ...

مشخصه همسرت لج بازه.کسی نیست بشینه باهاش منطقی حرف بزنه؟

مرا خود با تو چیزی در میان است                                                   وگرنه روی زیبا در جهان است
مجردم مامانم همیشه میگه ازدواج کردی زیاد محبت نکن

دقیقا.. و واقعا محبت حد داره. نباید زیاد شه سر ریز بشه. 

اینو بخدا من خودم تجربه کرده بودم میدونستم. اما محبتاشو اون اوایل میدیدم و نامزد شدیم. منم گفتم بزار بدونه من واقعا دوستش دارم چه اشکال داره پرو بشه یکم.. واقعا تقصیر خودمه. رفتار خودم اشتباه بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر چی بگم من هر دفعه که دعوامون بشه میگه من اگه خونه داشتم یه لحظه هم تو رو نگه نمیداشتم😶

خدا واقعا یه عقل به این مردا بده. تا یچیزی دارن قدر نمیدونن. 

منم عشق و علاقمو نشون میدم . زیادم نشون میدم . اما غرور و لجبازی و تخس بازیم سرجاشه 

خوبه که اینطوری هستی. اما من واقعا شدم یه آدم افسرده. از خودم خستم که تن به این حرفا میدم و کاری نمیکنم. 

خدا واقعا یه عقل به این مردا بده. تا یچیزی دارن قدر نمیدونن. 

آره والا

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
چی بگم عزیزم نمی دونم تو این شرایط باید چیکار کرد. من باشم قطعا جمع نمیکنم برم خونه بابام ولی انقدر ...

آخه سر سنگینم میشم. رودار تر میشه و گارد میگیره. دست آخر بد چند روز من باید برم منت کشی. میگم من ناراحتم تو گارد گرفتی. میگه آره زنی که پشتشو کنه به شوهرش بخابه به چه درد میخوره، 😲 و هزار تا حرف میزنه که بهت بفهمونه تو اشتباه کردی 🥴

نه اینکه خوب چرا اول میترسید از دستم بده و خیلی بیشتر هوامو داشت اره الان خیالش راحته که با دوتا بچه نمیرم و اخلاقاش بی ملاحظه تر شده ولی هیچوقت بهم نگفته تا حالا اینکه ناراحتی برو و فلان هی میگه تو منو نمیخوای بهونه میاری و فلان 😕دنبال رفتنی 

خانومای مهربون کاربر قدمی هستم سال ۹۶ این کاربری جدیدمه قبلی ترکید لطفا برای سلامتی کوچولوی تو دلم و اینکه سلامت دنیا بیاد  و انیکه همه منتظرا دامنشون سبز بشه یه صلوات مهمونم کنید🙏🏻❤️
مشخصه همسرت لج بازه.کسی نیست بشینه باهاش منطقی حرف بزنه؟

نه. یبار خانوادمو سر یه موضوعی تو جریان قرار دادم باهاش حرف زدن بدتر شد. روش تو رو اونام باز شد. مامانم میخاست به هم بزنه همچیو اونم لج و لج و بی احترامی. اما دقه نود دید تصمیمم جدیه یکم کوتاه اومد. عقد بودیم. خانواده خودشم که بد تر آتیش بیار معرکه ان. خوب دختر تقصیر توعه و آدم ر. حرف شوهرت حرف نمیزنه و.. و خوشحال میشن ما بد باشیم. جلو اونا بدترین دعوا هم که نکنیم دیگه بروز نمیدم به هیچ عنوان

نه. یبار خانوادمو سر یه موضوعی تو جریان قرار دادم باهاش حرف زدن بدتر شد. روش تو رو اونام باز شد. مام ...

بهتره از یه مشاور خانواده کمک بگیرین

مرا خود با تو چیزی در میان است                                                   وگرنه روی زیبا در جهان است
نه اینکه خوب چرا اول میترسید از دستم بده و خیلی بیشتر هوامو داشت اره الان خیالش راحته که با دوتا بچه ...

خوب اینم یه نمونشه. از چیزی ناراحت باشم بیان کنم. به جای حل مسئله. میگه بهونه میاری و خسته شدی و... خب چرا موندی. بجای اینکه بیاد از دلم دراره

خوبه که اینطوری هستی. اما من واقعا شدم یه آدم افسرده. از خودم خستم که تن به این حرفا میدم و کاری نمی ...

رویه ات رو عوض کن 

یاد بگیر الویت اول خودتی نه هیچکس دیگه 

من عاشق همسرمم اما عشقمو از موضع ضعف نشون نمیدم 

مثلا به همسرم میگم خیلی خوشبختی که منو داریا 

یا هیچ مردی مثل تو خوشبخت نیست . چرا ؟ چون زنی مثل من عاشقت شده 

هیچوقت هم به خاطر همسرم از خودم نمیگذرم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

رویه ات رو عوض کن  یاد بگیر الویت اول خودتی نه هیچکس دیگه  من عاشق همسرمم اما عشقمو از م ...

ممنون عزیزم. درست میگی. امیدوارم بتونم اعتماد به نفسم رو برگردونم و... درست بشه

ممنون عزیزم. درست میگی. امیدوارم بتونم اعتماد به نفسم رو برگردونم و... درست بشه

کتاب های عزت نفس خیلی کمکت میکنه 

حتما بخون 

و جلوی واگویه های ذهنت رو بگیر 

نذار واگویه های ذهنت باعث شن اعتماد به نفست کم شه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan