2777
2789
عنوان

خانمای متاهل، ماماناتون چند وقت یه بار میان خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 45 پست
اخه من الان حاملم. برای بعد از زایمان هم خودش هیچی نمیگه ک اگه میخوای بیام. یا بگه من میام پیشت. تو ...

بزار من تجربه خودمو بهت بگم برای بعد زایمانت

هفته آخر چند مدل خورشت درست کن و فریز کن و بعدش تا به خودت بیای و وقت سرخاروندن نداری ی چیزی واسه خوردن داشته باشی

مغزیجات بگیر و پوست کنده و آماده بزار توی ظرف های کوچیک که اگه ضعف کردی زود بخوری

حتما خرما داشته باش توی خونه و خوراکی های مفید

از الان به شوهرت یاد بده چکار بکنه و ....

ی سری مسئولیت ها رو از الان بهش بده که اون موقع چشمت به مامانت یا کسی نباشه که خودت هم تحت فشار باشی

چون خودت هم نیاز به استراحت داری

مثلا بهش بگو هر وقت ی تیکه لباس بچه رو عوض کردم همون موقع با صابون بشور و پهن کن(مثال زدما) خودت ببین چکارهایی رو میشه بهش سپرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه من الان سخته کارامو انجام بدم. شوهرمم وفت نمیکنه. مامانمم اینارو میدونه. ولی وقتی ازش کمک بخوام ...

میفهممت

ازشون کمک نخواه خودت کارهاتو تا جای ممکن انجام بده

به خودت سخت نگیر

ببرای غذا ب نظرت دیگه چیکار کنم چی فریز کنم؟

ببین دوستمون راست میگه از همون اول ب شوهرت کاراتو بگو 

بگو بچه رو بخوابون یا بیدار بود بده نگه داره اگه خواستی شیرخشک بدی بگو درست کنه خودش بده خودت استراحت کن بخواب بیشتر کاراتو بده همسرت

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
ببرای غذا ب نظرت دیگه چیکار کنم چی فریز کنم؟

زیاد نمیتونی چیزی فریز کنی چون خاصیتش از دست میره

همون هفته آخر در حد چندتا خورشت

ولی بعد زایمان هم هر وقت خورشت درست کردی بیشتر درست کن فریز کن دو وعده بخوری

من آرد برنج و گندم گرفته بودم حلوا درست میکردم خیلی مجلسی نه

از تو همون قابلمه میخوردم😁

بعد زایمان درست میکردم با مغز پودر شده هر از گاهی چندتا قاشق میخوردم

کم درست کن که نمونه و بد بشه

کلا بعد زایمان به خودت برس که ضعیف نشی

خیلی از خودت کار نکش

فقط کارهای بچه

خودت بزن به بیحالی بزار شوهرت کارهاتو بکنه😁

زیاد نمیتونی چیزی فریز کنی چون خاصیتش از دست میره همون هفته آخر در حد چندتا خورشت ولی بعد زایمان ه ...

حتی حالت خوبم بود فیلم بازی کن ک حالت بده😂😂

ای بابا... فک نکنم بش بدن. میدونی مسئله شوهرم نیست. دلم می‌خواست مامانم هوامو داشته باشه

تو الان فقط باید از همسرت انتظار داشته باشی ن مادرت

درسته مادرته ولی خب اونم تا ب این سن ک هستی بزرگت کرده زحمتتو کشیده  اونم دغدغه زندگی خودشو داره دغدغه فکری داره 

ولی مطمئن باش خودش بهت میگه بیا بمون خونمون 

بازم من شرایط زندگیتونو نمیدونم فقط در حد ک توضیح داده بودید قضاوت کردم ولی مطمئن باش مادرت تو ظاهرم ب رو ش نیاره ولی مطمئن باش همیشه نگرانته و هواتو داره