2777
2789
عنوان

خانمای متاهل، ماماناتون چند وقت یه بار میان خونتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 78 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامان من تاحالا همینطوری خودش نیومده بهم سر بزنه همیشه با دعوت اومدن بیشتر ما میریم اونجا در مورد ک ...

اخه من حاملم

حتی برای بعد زایمان، من باید بش بگم میای که پیشم چن روز؟!! اونم میگه حالا نا اون موقع. چرا خودش نمیگه من میام. تو فکر نباش و....

آسمانِ ابری  
پپس چرا دیر ب دیر میاد پیشم

منم مامانم دیر ب دیر میاد 

مگه دلیل میشه ک دوسم نداره 

ی کوچه ام باهم فاصله داریم

من بیشتر میرم

چون مامانم کارای خونه اش بیشتره وقت نمیکنه بیاد ب من میگه تو بیا

گلم از این فکرا نکن 

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱

خونه خودش ی چیزی درست کنه در حد ربی چیزی برای منم میفرسته که من همیشه پولشو بهش میدم

ولی اینکه بیاد خونه من

نه سختشه

حتی شام و نهار هم سختشه و به ندرت میاد

برای همین وقتی بچه هام اصرار میکنن برم خونشون من غذا درست میکنم میرم خونشون چون میدونم حوصله آشپزی نداره

منم مامانم دیر ب دیر میاد  مگه دلیل میشه ک دوسم نداره  ی کوچه ام باهم فاصله داریم من بی ...

اخه من الان حاملم. برای بعد از زایمان هم خودش هیچی نمیگه ک اگه میخوای بیام. یا بگه من میام پیشت. تو فکر نباش. خودم باید بش، بگم

آسمانِ ابری  
اخه من حاملم حتی برای بعد زایمان، من باید بش بگم میای که پیشم چن روز؟!! اونم میگه حالا نا اون موقع. ...

بسلامتی عزیزم😍

میاد انشالله حالا شاید مث مامان من کم حوصله شده…

دلیل نمیشه که دوست نداشته باشه

مامانه من 6 ماه اول یبار میاد 6 ماه دوم یبار میاد  

ولی سر دو تا بارداریم از6 ماهگی با بابام منو بزور نگهداشتن خونه خودشون فقط بخور و بخواب بود تا زایمانم اصلاااا نمیزاشتن دست به سیاه و سفید بزنم

خونه خودش ی چیزی درست کنه در حد ربی چیزی برای منم میفرسته که من همیشه پولشو بهش میدم ولی اینکه بیاد ...

اخه من الان سخته کارامو انجام بدم. شوهرمم وفت نمیکنه. مامانمم اینارو میدونه. ولی وقتی ازش کمک بخوام اِن و مِن میکنه. میگه خو چرا بچه اوردی😶

آسمانِ ابری  
اخه من الان حاملم. برای بعد از زایمان هم خودش هیچی نمیگه ک اگه میخوای بیام. یا بگه من میام پیشت. تو ...

خب منم تازه زایمان کردم ب مامانم گفتم اگه راحتی بیا خونم اگه ن من بیام 

ک اخرم من رفتم ۱۰روز موندم ۱۰روزم هست ک اومدم خونه 

اصلا ب اینچیزا فکر نکن

کلا حق میدم تو بارداری هورمونا بهم میریزه ادم دلنازکتر میشه و حساس منم مثل تو بودم 

بعد زایمان ب کارای الانت خنده ات میگیره

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱