2777
2789
عنوان

شما جای من بودین قبول میکردید؟

40 بازدید | 47 پست

خواستگارم حدود ۲۲ اینا هس شغلش هم مغازه لوازم آرایشی و لباس داره فکر کنم خونه هم داره مستقل و بروز و خوش اخلاق 

با این حال اگه با کسب باشید و نتونه ب این زودی بیاد یا حتی اگه بیاد چند سال دیگش بیاد و تقریبا هیچی نداشته باشه ( و عاشقش باشید ) کدوم یکیو انتخاب میکردین و چرا 

اینم بگم فردا مادر پسره میاد خونمون چی بپوشم؟ چکار کنم استرس دارم :)

کسی ک عاشقمه وپول داره و نقد هست ن نسیه

دنیا چقدر هیچ است وما برای هیچ چه ها که نکرده ایم!!               /میخوای قدر زندگیتوبدونی؟برو۱_زندان ۲_بیمارستان۳_قبرستان توزندان میفهمی آزادی توبیمارستان میفهمی سلامتی توقبرستان میفهمی قدرت ونعمت زندگی داری.../بیاین دل نشکنیم...شاید فردا ما نباشیم ....نمیدونم دلم گرفته وقتی ۴۵۰۰۰نفر تویه روز تویه لحظه تویه ثانیه بازلزله ترکیه رفتن وقتی ....بیخیال فقط بدونین دنیا ارزششو نداره تا هستین زندگانی کنین نه زنده مانی!

خودت چندسالته

یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا چرا من باید خودمو پاسوز یه آدم آس و پاس کنم؟؟؟؟

صد در صد که اولی ببین اگه ردش کنی و وایسی منتظر عشقت تا ببینی چند سال دیگه بدون پول و خونه و ماشین بیاد خواستگاریت جدی میگم تو دوران نامزدی طلاق میگیری ازش شاید الان بگی داره الکی میگه و فلان ولی عییین واقعیته

مثلا چرا من باید خودمو پاسوز یه آدم آس و پاس کنم؟؟؟؟ صد در صد که اولی ببین اگه ردش کنی و وایسی منتظ ...

من میگم شغلش آزاده خواستگاره مغازه آرایشی و لباس داره براچیمه شاید وضعش اوکی نباشه و بعدها بدبخت بشم؟ تو بودی قبول میکردی ؟