2777
2789

خواب بودم ساعت از دوازدهم گذشته بود یه بچه تو کوچه داد میزد پیتزا میخواااااممممم پاهاش میکوبید به زمین 

کوچه هم تاریک ده دقیقه داد زد 

منم از خواب پریدم داد زدم مرگ

دوباره خوابیدم دیدم در خونمون میکوبن 

همسایه امون اومده از پسرم عذرخواهی کن دخترتون صداشو شناختم 

مامانمم گفته من خوابم صبح میرسم خدمتشون واس عذرخواهی 🤣🤣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو نمیدونم درمورد چی حرف میزنین احتمالا ۱۲ شب ب بعد جنا بیرونن اونا صدای منو تقلید کردن.حتما پسرتون خیلی آزارشون داده🤣وگرنه من خواب بودم چیزی یادمم نیست.تا تکرار نکنن

فقط 23 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

چقد رو دارن😮‍💨😮‍💨

تو رو قرآن به اسم کاربریم دعا کنید انشالله همین روزا دانشکده دندون پزشکی مرکز استانمون ارتودنسی قبل از جراحی فک همین روزا تو همین ماه کنم و جراحی فک بیمارستان دولتی با هزینه خیلی پایین و کیفیت عالی هم ارتوسرجری (ارتودنسی قبل از جراحی فک) و هم جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی خوشگل شم و محتاج هیشکی نشم و پول ارتوسرجری و جراحیمو خدا برام برسونه و نیاز به ایمپلنت و پیوند لثه پیدا نکنم 😭 😭 😭 

الان نمیدونم داد زدن شما و مزاحمت برای بقیه همسایه ها را چی قضاوت کنیم .اون حداقل پسر بچس .شماچی .چر ...

چون سر کار میرم و خسته ام و حق استراحت دارم و ساعت نامتعارف 

و دفعه اولشون نیست عادت دارن به سروصدا مزاحمت