2777
2789
عنوان

دوهفته س خونه بابامم

54 بازدید | 36 پست

شوهرم خیلی اذیتم میکرد..فرداقراره برم باهاش حرف بزنم شرطاموبهش بگم..اول اینکه حق طلاقو بده بهم..بریم جایه دیگه(خونه پدرشوهرم زندگی می‌کنیم)..بریم محضر تعهدبده فحاشی نکنه..قهرنکنه تندتند تو خونه.. 

کسی هس همسرش اینارو قبول کرده باشه؟؟؟

بنظرم بجای محضر ازش بخواه برید زوج درمانی

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ان شاءالله که قبول کنه خودت بهتر میشناسیش که قبول میکنه یانه  شوهر من بود قبول نمیکرد

وقتی چاره ای نداشته باشه چی؟؟

انقداذیتم کرده ایندفع آب پاکی رو ریختم تودستش که طلاق میخام ولی اگه هم یه موقع برگردم به این شرطابرمیگردم

منظورت مشاورس؟؟

مشاور معمولی نه عزیزم

روانشناسی که دوره های زوج درمانی رو گذرونده باشه

مخصوصا زوج درمانی هیجان مدار

همسر شما خودش به تنهایی نمیتونه اشتباهاتش رو درست کنه 

❌️فارغ تحصیل کارشناسی ارشد روانشناسی بالینی❌️ جدید نیستم. پارسال بخاطر اظهار عقیده م لغو کاربری شدم✌🏼 کاربری قبلیم هم که واسه سال ۹۶ بود بخاطر بحث با خانومی که طرفدار صیغه بود بسته شد. و من الله توفیق😊
من یه بار سر فحاشی کتک رفتم خونه بابام ولی بعد‌چندروز اومدن معذرت خواهی بابامم گفت باید بری برگشتم‌و ...

واقعا مردی که دست دوی خانمش بلند کنه دیگه به درد نمیخوره باید از روز اول طوری بلد باشیم که مرد همیشه از هدم حساب ببره ولی متاسفانه....