2777
2789
عزیزم کسی که می‌خواد پزشک بشه باید هوش هم داشته باشه  کسی که پنج سال پشت کنکوره توی این پنج سا ...

هوش کمترین تاثیر رو توی قبولی داره مهمترین چیر تلاش و پشتکار هدفمند و در مسیر درسته بعضی ها چون راه و چاه رو نمی دونن قبول نمیشن نه به خاطر اینکه هوشش ندارن

Intj 💚🐌
هوش کمترین تاثیر رو توی قبولی داره مهمترین چیر تلاش و پشتکار هدفمند و در مسیر درسته بعضی ها چون راه ...

بله این در مورد سال اول درسته

ولی نه کسی که چند سال پشت کنکور مونده

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گول اونایی که میگن مشاور نمی خواد نخور من مشاور نگرفتم گفتم خودم میتونم بخونم برنامه بریزم ۳ سال پشت ...

آره واقعا به نکته خوبی اشاره کردین 

میتونم بپرسم چی قبول شدین ؟ 

توصیتون به من چیه ؟ چیزای که تو دوران کنکور فهمیدین و حسرتشو خوردین که ای کاش تو دبیرستان این کارا رو میکردم چی بود

آره واقعا به نکته خوبی اشاره کردین  میتونم بپرسم چی قبول شدین ؟  توصیتون به من چیه ؟ چیز ...

پزشکی

فقط حسرت اینو می خورم که توی مدرسه اصلا به فکر کنکور نبودم تمام فکر و ذکرم درسای مدرسه بود کلاس کنکور شرکت نمی کردم مشاور نداشتم خودرای و لجباز بودم به حرف کسایی که می خواستن بهم کمک کنن گوش نمی‌دادم فکر می کردم خودم همه چیز میدونم

Intj 💚🐌
من به عنوان کسی که بعد از ۴ سال پزشکی قبول شده نسبت به شما حرفم با آگاهی بیشتری هست عزیزم

منم به عنوان کسی که نصف خانواده‌م پزشکن عزیزم حرفام از روی بی آگاهی نیست.

رتبه کنکور فقط و فقط به خودتون بستگی داره نه کس دیگه‌ای بله بی عدالتی هست،هر سال هم هست مشاور نمی‌تونه براتون برطرفش کنید 

شما چهار سال پشت کنکور بودید

سه سال هم دبیرستان خوندید

سر جمع ۷ سال برای کنکور وقت داشتید روزی یک صفحه هم می‌خوندید کل کتابا رو رنده کرده بودید

خوشحالم که قبول شدید و به چیزی که می‌خواستید رسیدید.

پزشکی فقط حسرت اینو می خورم که توی مدرسه اصلا به فکر کنکور نبودم تمام فکر و ذکرم درسای مدرسه بود کل ...

در ضمن من خودم دو سال مشاور کنکور یکی از بهترین دبیرستان های تهران بودم

سرچ کنید دکتر مهدی نکویی  مشاور

براتون سابقه‌اش رو میاره

سالی ۲۰ میلیون پول مشاوره از بچه ها می‌گرفت اونا رتبه شون شد ۳۰۰۰ برادر من شد ۲۵

توی یه مدرسه

با یک معلم و با یک مشاور 

منم به عنوان کسی که نصف خانواده‌م پزشکن عزیزم حرفام از روی بی آگاهی نیست. رتبه کنکور فقط و فقط به خ ...

شنیدن کی بود مانند دیدن؟

شما از اطرافیانتون راجب سختی قبولی شنیدین من تجربه اش کردم 

من از دید یه دانش آموز پشت کنکوری تجربی حرف میزنم شما از دید کسی که شاهد موفقیت اطرافیانش توی کنکور تجربی بوده

به عنوان یه کنکوری موفق ۵۰ درصد موفقیتم رو مدیون مشاور خوبی که داشتم هستم مسیرمو روشن کرد و خیلی از اشتباهاتم رو که به خاطرشون سه سال پشت کنکور موندم اصلاح کرد که همین باعث قبولیم شد

ممنون

Intj 💚🐌
در ضمن من خودم دو سال مشاور کنکور یکی از بهترین دبیرستان های تهران بودم سرچ کنید دکتر مهدی نکویی &n ...

مشاور های بدرد نخور زیادن منظور من مشاور خوب و حرفه ایه

مشاور من همچین هزینه ای نگرفت

درضمن رتبه ی ۳۰۰۰ توی کنکور تجربی برخلاف بقیه رشته ها رتبه عالی محسوب میشه و کسی که این رتبه رو کسب کنه میتونه رشته های تاپ قبول شه

Intj 💚🐌
مشاور های بدرد نخور زیادن منظور من مشاور خوب و حرفه ایه مشاور من همچین هزینه ای نگرفت  درضمن ...

از نظر من دانشگاه‌های آزاد،پزشکی های تعهدی و...رشته و دانشگاه تاپ محسوب نمی‌شن👌🏻

شنیدن کی بود مانند دیدن؟ شما از اطرافیانتون راجب سختی قبولی شنیدین من تجربه اش کردم  من از دی ...

در ضمن عزیزم سالی که من کنکور دادم

عربی عمومی و زبان عمومی رو توی کنکور ۱۰۰ زدم.

و دینی و ادبیات هم هر دو بالای هشتاد

اگر شما سالی که کنکور دادید این چهارتا درس رو به اندازه من می‌زدید دیگه پشت کنکور نمی‌موندید.

اون راهی که شما رفتی من هم رفتم

اگر انسانی بودی شک داشتم بتونی حقوق دانشگاه تهران که زیر پنجاه می‌گیره رو کسب کنی 

و رتبه ۲ حقوق تجارت بین الملل برای ارشد بشی

از نظر من دانشگاه‌های آزاد،پزشکی های تعهدی و...رشته و دانشگاه تاپ محسوب نمی‌شن👌🏻

نظر شما برای خودتون محترمه نه سیل عظیمی از جمعیت کنکوری های تجربی که عاشق پزشکی دندان و دارو هستن برای این بچه ها حتی آزاد و پردیس و تعهدی پلی برای رسیدن به هدفاشون هست

البته متاسفانه شما هیچوقت نمی تونین ارزش این رشته هارو درک کنین چون احتمالا رشته ای به این مهمی قبول نشدین😄

Intj 💚🐌
نظر شما برای خودتون محترمه نه سیل عظیمی از جمعیت کنکوری های تجربی که عاشق پزشکی دندان و دارو هستن بر ...

وقتی ۴۰ سالت شد تازه بهت مجوز مطب دادن اونوقت می‌فهمی یعنی چی

من ۲۵ سالمه دارم دکترا می‌خونم و دفتر حقوقی زدم

تا الان هفت سال از بهترین سال های عمرم توی بهترین دانشگاه ایران بوده

اونوقت شما تازه یه ۱۶ سال از خدمتت مونده😁

در ضمن عزیزم سالی که من کنکور دادم عربی عمومی و زبان عمومی رو توی کنکور ۱۰۰ زدم. و دینی و ادبیات ه ...

حقوق قبول شدین؟ 😄رشته خوبی هم قبول نشدین با این رتبه انتخاب های بهتری هم داشتین از نظر من دانشگاه حتی اگه عالی هم باشه اما رشته خوبی نباشه ارزش نداره👌

Intj 💚🐌
نظر شما برای خودتون محترمه نه سیل عظیمی از جمعیت کنکوری های تجربی که عاشق پزشکی دندان و دارو هستن بر ...

برای تعهدی چهار سال پشت کنکور یه کم زیاده😁