2777
2789
تجربی بود و الان هم پزشکی تهران می‌خونه سال ۱۴۰۰ که اولین بار ریاضی رو سخت دادن کنکور داد مشاور قر ...

عزیزم موفق باشی❤️

من خیلی دوست داشتم حقوق بخونم اما خب رفتم تجربی 

داروسازی خوندم الان هم یه داروخانه کوچیک دارم 😄😄

عزیزم من همه پیام ها رو خوندم اول شما شروع کرده بودی ببین دخترم من داروسازم دانشگاه شیراز خوندم ...

حالا که پیاما رو بادقت خوندین میشه بگین من از کجا شروع کردم به این خانوم چیز بدی گفتم؟

من اومدم فقط برای راهنمایی کنکوری ها و خواستم اشتباهی که خودم کردم و به خاطرش تاوان دادمو بقیه نکنن فقط چون نظرم با اون خانوم فرق داشت باید توهین میشنیدم؟

Intj 💚🐌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا که پیاما رو بادقت خوندین میشه بگین من از کجا شروع کردم به این خانوم چیز بدی گفتم؟ من اومدم فقط ...

بله

اول از همه به رشته‌ی یه آدم دیگه توهین کردی!

نمی‌دونم ار کی شنیدی انسانی راحته

من همسرم روانشناسه 

اونموقع دانشجو بودیم موهاش ریخت تا روانشناسی قبول شد

شما حق توهین به هیچ رشته‌ای رو ندارید

این که حقوقه!

اگر می‌گفت مردم شناسی هم می‌خونم نباید توهین می‌کردی

همه شیفته‌ی رشته‌ی ما نیستن عزیزم

دوما شما نظرتون رو با نهایت خشونت بیان کردی 

حالا که پیاما رو بادقت خوندین میشه بگین من از کجا شروع کردم به این خانوم چیز بدی گفتم؟ من اومدم فقط ...

شما مسیر سخت و طولانی در پیش داری

اولین موردی هم که باید بلد باشی احترام به دیگرانه چون قراره یه پزشک بشی

رتبه ۱ کنکور دانشگاه تهران هم خودش رو انقدر نمی‌گیره 

عزیزم موفق باشی❤️ من خیلی دوست داشتم حقوق بخونم اما خب رفتم تجربی  داروسازی خوندم الان هم یه ...

به به 

خوش اومدید به سایت❤️😄

ببخشید جای خوبی نتونستیم آشنا بشیم😁❤️

جهان استوار نمی‌ماند مگر با سری خمیده بر روی شانه‌ی کسی که دوستش داریم…

بله اول از همه به رشته‌ی یه آدم دیگه توهین کردی! نمی‌دونم ار کی شنیدی انسانی راحته من همسرم روانش ...

اون خانوم از اونجایی که با توجه به تاپیک قبلیم میدونست تعهدی قبول شدم گفت از نظر من آزاد و پزشکی تعهدی و... دانشگاه و رشته تاپ محسوب نمیشن👌🏻

توهینش رو به من شروع کرد و من هم جوابش رو دادم 

شما هم با احترام سعی کنین توی بحث دیگران دخالت نکنین لطفا❤️

Intj 💚🐌
اون خانوم از اونجایی که با توجه به تاپیک قبلیم میدونست تعهدی قبول شدم گفت از نظر من آزاد و پزشکی تعه ...

واقعا بی ادبی و متأسفم

بله تعهدی از نظر منم رشته‌ی تاپ محسوب نمیشه

نکنه می‌خوای بگی منم قبول نشدم؟؟

دیگه ریپلای نکن

شما مسیر سخت و طولانی در پیش داری اولین موردی هم که باید بلد باشی احترام به دیگرانه چون قراره یه پز ...

شما هم همین طور باید با دیگران با احترام رفتار کنین و سعی کنین کسی رو قضاوت نکنین وقتی صلاحیتش رو ندارین😊

در ضمن نظرتون برای خودتون مهم و محترمه

Intj 💚🐌
شما هم همین طور باید با دیگران با احترام رفتار کنین و سعی کنین کسی رو قضاوت نکنین وقتی صلاحیتش رو ند ...

آسمون پاره شده و فقط توی ترم یک ازش افتادی بیرون که انقدر بی تربیت و بی ادبی 

به جهنم حیف وقت که پای تو گذاشته بشه بی ادب 

آسمون پاره شده و فقط توی ترم یک ازش افتادی بیرون که انقدر بی تربیت و بی ادبی  به جهنم حیف وقت ...

نحوه ی نوشتار شما نشون دهنده تربیت و شخصیت شماست که متوجه اش شدم دیگه وقتم رو تلف نمی کنم ممنون

Intj 💚🐌
پزشکی فقط حسرت اینو می خورم که توی مدرسه اصلا به فکر کنکور نبودم تمام فکر و ذکرم درسای مدرسه بود کل ...

چقد خوب 😚 

من مشکلم اینه اعتماد بنفسم پایینه و انگیزم کمه 

الان شهریه پزشکی چقدره؟

[QUOTE=316824183]مشاور های بدرد نخور زیادن منظور من مشاور خوب و حرفه ایه مشاور من همچین هزینه ای نگرفت  درضمن ...[/QUOTE

سلام میشه لطفاً مشاورتون رو به من معرفی کنید ،امسال پشت کنکورم 

در ضمن من خودم دو سال مشاور کنکور یکی از بهترین دبیرستان های تهران بودمسرچ کنید دکتر مهدی نکویی مشا ...

سلام عزیزم میشه لطفا اسم مشاوره برادرتون بگید؟و اینکه توی مدرسه تیزهوشان بودند؟

- هیچوقت حسرتِ زندگی آدمایی که از درونشون خبر نداری نخور ؛هر قلبی دردی داردفقط نحوه‌ی ابرازِ آن فرق دارد ؛!بعضی‌ها آن را در چشمانشان پنهان میکنندو بعضی‌ها در لبخندشان!خنده را معنی به سرمستی مکن آنکه میخندد غمش بی‌انتهاست.🌱💚