اول خودم میگم😬تمام مهاجرای کشورای دیگه و اخراج میکنم چون الویت مردم ایرانن..به کسایی که تازه ازدواج میکنن و زنان سرپرست خانواده به مدت ۵سال خونه و وسایل رایگان تعلق میگیره تا بتونن زندگیشونو جمع و جور کنن..به کسایی که بچه دارمیشن شیرخشک .پوشک .و مواد خوراکی باید ماهانه بدن.ازدواج زیر۱۸سال چه دختر چه پسر ممنوع..اسید کلا ممنوع خرید و فروشش(به خاطر ریسک اسید پاشی).سربازی برای دخترا هم اجباری که بتونن از خودشون تو مواقع ضرروری دفاع کنن.اعتیاد جرمه و زندان داره یه سازمانی هم درست میکنم برای حمایت کودک و نوجوانایی که والدین بد دارن(هرگونه توهین.کتک زدن.فراهم نکردن حداقل های پوشاک.مسکن.غذا) و دولت سرپرستی شون و به عهده میگیره و از خانوادشون میگیرنشون.هزینه درمان و دارو هم برای قشر ضعیف رایگان باید بشه.چندتا دیگه هم هست که بگم دعوا میشه پس بیخیال.حالا شما بگین
فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
تو کریم تراز آنی که از نظر دور داری پرورده ی خودرایادورکنی به سوی خودکشیده ی خودرایاآواره کنی ماوی داده خودرایابه بلا سپاری کسی را که سرپرستی کردی تو و مهرورزیدی (دعای کمیل)
امروز مادر را به خاک سپردیم، حالا دیگر به طور کامل بیدفاع شدهام.هیچکس مرا در دنیا چنان دوست نخواهد داشت. نمیدونستم قراره فردایی بیاد که پدرم رو هم به خاک بسپاریم، ولی اومد و الان نه تنها بی دفاع شدم که به سپری در برابر حملات تبدیل شده ام