2777
2789
عنوان

تو را خدا بگید چی کار کنم 😭

130 بازدید | 33 پست

صاحب خونه گفته صد تومان تا آخر ماه باید پول پیش بدیم 

پدر شوهر مادر شوهرم پارسال دم عروسی قول دادن حمایت کنن و پول پیش رو بدن 

الان که سر سال شده میگن نداریم 

هر ماه هم با قسط و قرض و اینا کلا دو تومان برامون میمونه ک همش برا رفت و آمد و خورد و خوراک می‌ره کم هم میاد 

دیگ نمی‌دونم باید چ کار کنم دارم دیوونه میشم 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر حرص نخور...شوهرت مسئول این موضوعه خودش بره باهاشون صحبت کنه.کم غصه بخور..خودت یه کاری شروع کن

شوهرم میگ ندارن چی کار کنم باید جا به جا بشیم 

اصن به فکر نیست 

خودم کار مجازی شروع کردم 

خیلی هم خوب بود 

ولی شدم عابر بانک شوهرم 

گذاشتمش کنار 

منم اوضاعم همینه با این تفاوت که خانواده شوهری ندارم و خودمون فقط 

ب خدا اگ ب منم نمیگفتن حمایت میکنیم اصن باهاش ازدواج نمی‌کردم خودم رو بندازم تو بدبختی 

فقط شعااار میدن

امسال جا به جا بشیم  سال دیگه بریم تو کانکس ؟ تازه با این پول یا باید بریم زیر زمین یا حاشیه ...

تا سال دیگه خدا بزرگه 

شاید تونستی وام بگیری یا پس انداز کنی 

منم همینم تازه شغل ثابت هم نداره ازاده و مغازه دار ولی معلوم نی سال دیگه بتونه مغازه رو داشته باشه یانه ،اما چیکار کنیم مجبوریم دیگه بسازیم ،رو کسی حساب نکن فقط

شوهرم میگ ندارن چی کار کنم باید جا به جا بشیم  اصن به فکر نیست  خودم کار مجازی شروع کردم ...

دختر خوب الان همه عابر بانک خانواده ایم...من رنگ حقوقم رو نمیبینم از بس برای خونه زندگی وام برداشتم...بسم اله بگو شروع کن

ب خدا اگ ب منم نمیگفتن حمایت میکنیم اصن باهاش ازدواج نمی‌کردم خودم رو بندازم تو بدبختی  فقط شع ...

منم پدرم قرار بود خونه بده اما نتونست شرایطشون عوض شد 

خب کار خداس دیگه چیکارش میشه کرد عزیزم ناشکری نکن خیلی ها تو این شرایط هستن