2821
2789
عنوان

دوستان کنکوری🫀☘️

39 بازدید | 30 پست

سلام☺️

من دانشجوی پزشکی هستم و مدتیه در زمینه مشاوره فعالیت دارم و رفع اشکال دروس شیمی و زیست رو براتون میتونم انجام بدم🙂❤️

اونم با قیمت پایین اگر تمایل دارین بهم درخواست بدید تا آیدی بدم

خوشحال میشم کمکتون کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه اصلا  فقط ی نیرو ی کمک میخام برای شروع🤦🏻‍♀️

گلم اون باید تو وجود خود ادم باشه هیشکی جز خودت نمیتونه کمکت کنه . انگیزه رو باید خودت داشته باشی . اگه هدفتو دوس داشته باشی خودت پنج صبح خودتو از تخت پرت میکنی پایینو درستو میخونی

گلم اون باید تو وجود خود ادم باشه هیشکی جز خودت نمیتونه کمکت کنه . انگیزه رو باید خودت داشته باشی . ...

ی چیزی بگم هدفم  مشخصه و انگیزه ی لازم رو دارم، یعنی مثلا امروز ۶ صبح بیدار شدم برای اینکه برنامه درسی داستم، اما اما اما متاسفانه نمیدونم چرا نمیتونم نمیتونممم شروع کنم ،منی ک خدا این هدف و این انگیزه رو بهم داده قدرت عمل چرا ندارم،خیلی درموندم🤦🏻‍♀️

ی چیزی بگم هدفم  مشخصه و انگیزه ی لازم رو دارم، یعنی مثلا امروز ۶ صبح بیدار شدم برای اینکه برنا ...

از درسایی ک ذوق یادگیریشو داری شروع کن اول صبح با چیزای حل کردنی شروع کن بیشتر رو من ک این جواب میده.

اینقد اشتیاق داشته باش .. ک توش غرق بشی لذت ببر از درس خوندن ب فکر این نباش قبول میشی یا ن