2777
2789
عنوان

دوستان کنکوری🫀☘️

34 بازدید | 30 پست

سلام☺️

من دانشجوی پزشکی هستم و مدتیه در زمینه مشاوره فعالیت دارم و رفع اشکال دروس شیمی و زیست رو براتون میتونم انجام بدم🙂❤️

اونم با قیمت پایین اگر تمایل دارین بهم درخواست بدید تا آیدی بدم

خوشحال میشم کمکتون کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلا  فقط ی نیرو ی کمک میخام برای شروع🤦🏻‍♀️

گلم اون باید تو وجود خود ادم باشه هیشکی جز خودت نمیتونه کمکت کنه . انگیزه رو باید خودت داشته باشی . اگه هدفتو دوس داشته باشی خودت پنج صبح خودتو از تخت پرت میکنی پایینو درستو میخونی

گلم اون باید تو وجود خود ادم باشه هیشکی جز خودت نمیتونه کمکت کنه . انگیزه رو باید خودت داشته باشی . ...

ی چیزی بگم هدفم  مشخصه و انگیزه ی لازم رو دارم، یعنی مثلا امروز ۶ صبح بیدار شدم برای اینکه برنامه درسی داستم، اما اما اما متاسفانه نمیدونم چرا نمیتونم نمیتونممم شروع کنم ،منی ک خدا این هدف و این انگیزه رو بهم داده قدرت عمل چرا ندارم،خیلی درموندم🤦🏻‍♀️

ی چیزی بگم هدفم  مشخصه و انگیزه ی لازم رو دارم، یعنی مثلا امروز ۶ صبح بیدار شدم برای اینکه برنا ...

از درسایی ک ذوق یادگیریشو داری شروع کن اول صبح با چیزای حل کردنی شروع کن بیشتر رو من ک این جواب میده.

اینقد اشتیاق داشته باش .. ک توش غرق بشی لذت ببر از درس خوندن ب فکر این نباش قبول میشی یا ن