2821
2789
عنوان

دوستان کنکوری🫀☘️

| مشاهده متن کامل بحث + 39 بازدید | 30 پست
من هیچی😬 من تو انرژی مثبتو انگیزه دادن ب دیگران  فوق العادم فقط‌. ولی دوس دارم کنکور بدم یه دو ...

جدی میگی؟؟؟؟

افرین ک‌شروع کردی افرین.... پشت کنکوری بودی؟ متولد چ سالی هستی؟؟

من راستش تجربیم و چون ازدواج کردم از درس فاصله گرفتم اخرین بار ۱۴۰۰ کنکور دادم الان میخام برای کنکور ۱۴۰۳ شرکت کنم ،بچه ندارم و بهت ین موقعس درس بخونم انرژی و انگیزم فوق فوق العادس ،تو رشتت اک تجربیه میای باهم بخونیم بهم کمک کنیم؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جدی میگی؟؟؟؟ افرین ک‌شروع کردی افرین.... پشت کنکوری بودی؟ متولد چ سالی هستی؟؟ من راستش تجربیم و چو ...

من نظام قدیم بودم کنکور اولم ۹۷ دومی سال ۹۸ بود بعد دانشگاه رفتم زبان میخونم الان ولی پزشکی دوس داشتم ازدواجم کردم امسال سال آخر دانشگامه. میخوام کنکور بدم امسال. باشه از خدامه ی رفیق داشته باشم بخونیم

ی چیزی بگم هدفم  مشخصه و انگیزه ی لازم رو دارم، یعنی مثلا امروز ۶ صبح بیدار شدم برای اینکه برنا ...

عزیزم همیشه استارتش خیلی سخت تره اما وقتی شروع کنی با ساعت کم به تدریج میاد تو دستت و انگیزت بیشتر میشه

من نظام قدیم بودم کنکور اولم ۹۷ دومی سال ۹۸ بود بعد دانشگاه رفتم زبان میخونم الان ولی پزشکی دوس داشت ...

باشه عزیزم باهم میخونیم ک انگیزه بدیم ب همدیگه و من برنامه ی کامل و خوبی دارم کمک خاستی روم حساب من دریغ نمیکنم 

کجا در ارتباط باشیم؟ تلگرام خوبه؟

ایشالله موفق باشی عزیز

برای منطقه ۳ حداقل تراز برای قبولی پزشکی چنده؟

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

نه اصلا  فقط ی نیرو ی کمک میخام برای شروع🤦🏻‍♀️

من هستم

علایقه هر کس  به خودش ربط داره نه ب طُ !  ‌‌                                                                       ‌   ‌‌‌