2777
2789

قضیه از این قراره که که شوهرم یه عمو داره زنش خیلی از اول برخوردش با من بدبوده همش سعی میکرد تحقیرم کنه همشم میگفت که شوهرم لیاقتش بهتر از من بوده الان دخترش که خارج بود بعد چند سال اومده میگه شوهرت نامزده من بوده من بوده عاشق هم بودیم ولی من مجبور شدم بخاطر درسم برم اونم قرار بود منتظرم بمونه و چند تا عکس باهم داشتن فرستاد برام 

حالا شوهرم میگه اصلا از این خبرا نبوده و اون خودشو چسبونده بود بهم من نمیخواستمش به نظرتون کی راس میگه؟ 

منم خیلی ناراحت شدم این قضیه مهمو شوهرم نگفته بم از خونه زدم بیرون

میزارم چت هامونو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هم به دختره میگفتی شوهر من اگر میخواستت برات حتما صبر میکرد .

همیشه یه نخاله مثل این دختر عمو و زن عموی شوهرت تو فامیل  شوهر پیدا میشه 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

نمیدونم چرا هرکی با هرکی چپه یا دختر نداده یا دختر خواسته غالب کنه طرف نخواسته 

اگ قهر باشن پسره نخواسته یکی دیگ گرفته قهرن🤣

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/61682645901

۱ به شوهرت بسپر زن عمو رو به سر جاش منتقل کنه و نذاره بهت بی حرمتی کنه 

۲ به دختر عمو بگو برو زندگیتو بکن از شوهر من واسه تو شوهر در نمیاد بکش بیرون ازش من چون یه کم روحیه فمینیسمی دارم باهات محترمانه حرف میزنم اگه میخواستم بسپرم به خودش میخواست بدجوری از خجالتت در بیاد جوری که دیگه نتونی صاف وایستی  

۳ با شوهرت در مورد این مسأله حرف بزن باید بتونه از دلت در بیاره شاید دلایل خودشو بهت بگه قانع بشی و بتونی ببخشی 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است