2777
2789
عنوان

بیاین بگین رفتارم طبیعیه یا نه....

57 بازدید | 31 پست

من کودک درون خیلی زنده ایی دارم همیشه چیزای گوگولی میخرم گل سرای خرسی و گل گلی میزنم سرم عاشق عروسک و چیزای کیوت عروسکیم تو خیابون دوساعت با گربه ها و سگا و پرنده ها حرف میزنم و انیمیشن و انیمه میبینم یه ذوق بیش از حدی واسه چیزای گوگولی و بانمک دارم😐

وقتی میگم ذوق یعنی یه گربه میبینم قلبم مچاله میشه از ذوق😐

میخوام نظرتونو بدونم کسی مثل من هست یا من عجیبم؟

کسیو دیدین مثل من باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند سالتع

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)

شما دو تا طبیعین

میشه واسه اینکه خانوادم به ازدواج منو عشقم رضایت بدن دعا کنید؟؟ که ما بعد سالها با عزت و احترام به هم برسیم کنار هم شاد سالم و خوشبخت باشیم و تا ابد بهم وفادار باشه🥺🙏                 اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ♥️                                    الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم.         ان شاءالله هر کسی که برام دعا میکنه حاجت روا شه به حق آبروی امام حسین (ع)