2777
2789
عنوان

آریتمی یا ضربان نامنظم قلب🫀🥲

10922 بازدید | 92 پست

کسایی ک آریتمی یا همون بی نظمی قلبی یا تپش داشتن و درمان شدند و اونایی ک تحت درمان هستند بیان لطفا🥲

خرّم آن کس که در این محنت گاه،خاطری راسبب تسکین است ...🫀🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کیا مثل من آریتمی دارند؟؟واسه درمان چیکار کردید ؟دکترتون کیه؟من که بعد عمل هم هنوز بی نظمی دارم دیوونه شدم از فکرو خیال

کیا مثل من آریتمی دارند؟؟واسه درمان چیکار کردید ؟دکترتون کیه؟من که بعد عمل هم هنوز بی نظمی دارم دیوو ...

من دارم بعد اکو تخصصی هولتر و نوارقلب گفتن دارو جواب نمیده رگ اضافه داری باید ابلیشن بشی!

منم میترسم فعلا نرفتم!شما چه عملی انجام دادی؟

من مادرزادی قلبم سوراخ بوده و هست عمل نکردم و احتیاج ب عمل و دارو هم ندارع فقط ی سری مراقبت ها داره ،

چندماه پیش متوجه ی رگ اضافه شدم ک دکتر قلب گفت این رگ از قبل بوده الان فعال شده

تو خواب یا بیداریه؟

من ی حالتهایی میشم ولی تو خواب یهو بالرز بیدار میشم نمیدونم این از مغزه یا از قلب

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
من دارم بعد اکو تخصصی هولتر و نوارقلب گفتن دارو جواب نمیده رگ اضافه داری باید البریش بشی! منم میترس ...

منم دقیقا همینجوری بودم چندماه دارو خوردم اما فایده نداشت وقتی بی نظمی می‌گرفت چشام سیاهی میرفت دست و شونه چپم کرخت و سنگین میشد احساس ضعف و بی حالی میکردم ، من ابلیشن شدم چهل روز ولی هنوز بی نظمی و دارم خسته شدم 

بله دکتردارو داده,تپش داشت وبی نظمی باهم چندوقت پیش بردمش بیمارستان سی سی یو بستریش کردن خداراشکر به ...

خداروشکر ک بهترن،عمل لازم نیست؟من عمل کردم ولی هنوز بی نظمی دارم قبل عمل تو هولترم ۸۰۰۰تا نامنظمی داشتم ،چند روز پیش ک هولتر انجام دادم بعد عمل شده ۳۰۰۰تا 

خداروشکر ک بهترن،عمل لازم نیست؟من عمل کردم ولی هنوز بی نظمی دارم قبل عمل تو هولترم ۸۰۰۰تا نامنظمی دا ...

رگ اضافه دارند مادرزادی ولی نمیرند عمل کنن, انشاالله خوب میشید خدا شفا بده عزیزم 

😏B
عملش سخته؟

بستگی ب محلی ک کانون آریتمی هستش داره اینک تو بطن باشه تو دهلیز باشه ماله من جای خیلی خطرناکی بود و حدود سه ساعت طول کشید خیلی اذیت شدم ولی بعضیا هم هستند تو یکساعت ابلیشن شدن و زیاد اذیت نشدن