2777
2789

الان براکسی کار میکنه ۲۵میگیره

تازه قسط خونه وماشین تموم شده من بینیمو عمل کرذم اون چشماشو لیزیک کرد یه بچه دوساله داریم

الان میگه میخوام یه دستگاه بخرم با دوستم شریک شم نمیخوام براکسی کار کنم بااین کاری که من میکنم پنجاه باید دربیارم حداقل نه این حقوق

۱ماشینو باید بفروشه

۲ازکارش دربیاد درآمدصفربشه

۳با وجود اینا تازه میتونه دستگاه بگیره اونم شریکی با دوستش تازه با ۶۰۰میلیون بدهی

یعنی هرماه باید ۴۰چک دستگاه و بدن تا ببشتراز یکسال

میگم مگه چقدررر قرار این دستگاه در بیاره ک ۴۰چکشو پرکنبن بعد تو ودوستتم به نونی ازش ببرین سفره میگه فقط سال اولش سخته

یسال سختی بکشیم

بخدا نمیدونم دیگه به چه زبونی بگم بهش

الان شرایطمون خوبه نمیدونم چرا به همین قانع نیست دستی دسنی داره بدبختمون میکنه از صبح دارم گریه میکنم

والا بالینی که تو گفتی منم ترسیدم ،،

چون که خدا همه چیز را دید‌ و کاری نکرد...من یه سوال دارم از اون بالایی؟واس حاطره چی آفریدی؟نونت کم بود؟آبت کم بود؟مشتی تو با اون همه قدرت و عظمت،دبدبه و کبکبه ،یه حال خوش به ما نمیرسید؟چجوری دیگه ازت باس بخوایم؟که خساست نکنی؟مشتی پشتتو کردی به ما انگار پیاز خوردیم،کجایی تو پس ؟خالق بی نیاز؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره بره بهش میگن که برای شروع ی کار لازم نیست از ی کار دیگه بیاد بیرون اصلا ببین میتونی ببری پیش ...

خب اون دستگاهی که قرار بخر باید بالاسرش باشه که کارکنه باهاش سرکار بره که دستگاهذهمونطوری بی استفاده میمونه