2777
2789
عنوان

چه دنیای بی ارزشی💔💔💔💔💔💔

111 بازدید | 7 پست

نشستم منتظر جواب آزمایش ،میدونم کنسر بدخیمه ،ولی به کسی نگفتم به چندتا دکتر نشون دادم تا بلکم یکی بگه قبلیه اشتباه کرده💔

دل به چیه این دنیا خوش کردم ،هرروز بدو برو سرکار ،بدور برو خرید،بدو  به بچها برس که آخرش چی بشه؟؟؟

چقدر این دنیا بی ارزشه فکرشو بکن حتی ارزش اخمم نداره چه برسه به دعوا و خودکشی

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏

خدایا از ته دل ازت میخام فقط خودت کمک کنی 

آرزومیکنم واسه هرکی این امضا رو میخونه😍 وقتی دلتون پر غمه🥺    خداوند سورپرایزتون کنه واون چیزی که مدتها منتظریشین روبهتون عنایت کنه💌  واون لحظه گریه کنین گریه اییی غرق در خوشی   که خنده جوابگوی این حد از خوشحالی نباشه🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه ساختمون سرد و بی روحیه ،هرکی میاد اینجا مشکل کنسر داره میاد واسه شیمی درمان 

از ساختمونش حالم بد ه

مامان منم همینطوری شده انقد فعال بود الان افتاده رو تخت گوشه خونه دلم ریش میشه وقتی نگاش میکنم😓 البته ما یه مقدار دیر اقدام کردیم واسه درمان اگه زود اقدام کنی درمان پذیره

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...

عزیزم اومدم یه چیزبهت بگم توخوب میشی هرگزناامیدنباش حتی با سلولای بدنت حرف بزن آروم باش من دوسال ونیمه مادرمو دراثربدخیم ترین بیماری دنیا ازدست دادم حالا بماند چی کشیدیم ولی حسش میکنم یه وقتا قلبم یه جوری میشه میفهمم خودشه الانم تاپیکتو خوندم همون حس بهم دست داد مامانم میگه به زودی خوب میشی