2777
2789
عنوان

ختنه با بیهوشی، هر کی اطلاع و تجربه داره بیاد لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 4275 بازدید | 31 پست
سلامت باشید پسر شما چند وقتش؟

رفته تو ۱۶ ماه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من تجربه بی هوشی بچمو دارم 

بهت بگم یکی از سخت ترین روزای زندگیم بود

دخترم ۲ سال و ۲ ماهش بود کامل متوجه میشد 

بطری اب ، ابسردکن ، حتی یه بچه ای دید توی خیابون که داشت میرفت مدرسه قمقمه اب دستش بود گریه میکرد اب 

یعنی میدویید سمت هر کسی که اب دستش بود یا هر جایی اب بود

انقد تشنش بود 

از ۱۱ شب بهش اب ندادم تا ۱۰ صبح که عمل شد دکترش گفته بود نباید بهش اب داد مخصوصا معده اش اون موقع خیلی اذیت بود هر چی میخورد بالا میورد

ببین نمیدونم طاقت بالایی میخواد خیلی حالا برای شما تایمش کوتاه ه تره بچه خوابه شاید تشنش نشه

ولی بخاطر یه قطره اب زجه میزنن

لطفا درست تصمیم بگیر بچه اذیت نشه

من مجبور بودم که عمل بشه راهی نداشتم

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   
من تجربه بی هوشی بچمو دارم  بهت بگم یکی از سخت ترین روزای زندگیم بود دخترم ۲ سال و ۲ ماهش بود ...

بمیرم براش🥺

به من گفتن از دو شب تا هفت صبح که ببرنش عمل نباید هیچی بخوره

تایم بیهوشیش چقدر بود؟ چقدر بعد عمل گزاشتن اب بخوره؟ 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

خواهر زاده ام دو سالشه گفتن با بیهوشی خواهرم شوهرش گفتن اگه به بیهوشی هست بالا هفت سال خنته اش میکنیم

منم خوشی دارم و خوشبختم ولی خوشی هام اینجا نمیگم و به شمام پیشنهاد میکنم خوشی هاتون نگید ♥️🕯️ لطفا شعور داشته باشید مردم قضاوت بی‌جا نکنید تا وقتی کسی ازتون توی سایت کمک میخواد به جزییات یا حاشیه نرید . کسی که نظرش با شما فرق داره دشمن شما نیست. وقتی کسی از خوشی هاش میزاره لطفا بهش ثابت نکنید که تو بدبختی .  واقعا به کجا میرسید مردم الکی تحقیر کنید نی نی سایت جای خالی کردن عقده هاتون نیست محیط سمی نکنید  بین منو شوهرم ۱۵ سال اختلاف سنه و عاشق همیم میدونم روی این موضوع حساسید گذاشتم که بیشتر حساس بشید 😂😂
برای ماهان من هم اینقدر بود

یعنی از دو شب تا هفت صبح هیچی بهش ندادی بخوره؟ یادت نیست چند ساعت بعد عملش بهش شیر دادید؟ 

چرا یک ماهگی‌ نکردی

بچه اولمه تجربه نداشتم هیشکی ام بهم نگفت☹️

سه ماهگی ام انفولانزا گرفت بستری شد، هی مریض بود تا هشت ماهگی تشنج کرد، باز درگیر دکتر بیمارستانا بودیم دکترش گفت فعلا ختنه اش نکنید، ولی الان گفت دیگه مشکلی نیست ختنه اش کنید هر چی بزرگتر بشه بیشتر سختش میشه

یعنی از دو شب تا هفت صبح هیچی بهش ندادی بخوره؟ یادت نیست چند ساعت بعد عملش بهش شیر دادید؟ 

نه 

اخه ببین رفت داخل فکدکنم ۹بود مطمین نیستم 

نزدیک های ده و‌نیم یاذیازدهدبودمیگم من اپنجادنبودم

شوهرم بود 

بعدش هم عمل پسر من سنگینتر بود .

بمیرم براش🥺 به من گفتن از دو شب تا هفت صبح که ببرنش عمل نباید هیچی بخوره تایم بیهوشیش چقدر بود؟ چ ...

یک نیم تا دو ساعت بود

هیچ بعد بیهوشی دخترم کلا خوابش میومد گیج گیج بود هیچی نخواست

عصر بود تقریبا یکم بهش اب دادم ولی خیلی تجربه سختی بود

از همه نظر بررسی کن چون شما مجبور نیستی 

البته تایمی که گفتن برات هم کمه هم بچه خوابه

من بچم کل اون شب رو بیدار بود یعنی اون موقع شب ها نمیخوابید ساعت عمل هم نمیشد عوض کرد

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

ختنه نقض حق تمامیت جسمانی کودک است و موجب از بین رفتن دو ناحیه بسیار حساس اندام جنسی در مردان ریگید بند و فرنولوم میشود. آمار این جراحی در بیشتر کشور های توسعه یافته بسیار پایین است و در آلمان برای مدتی انجام آن روی بدن یک

کودک سالم جرم به حساب می آمد اما با فشار جامعه پر نفوذ یهودی آلمان در نهایت سال ۲۰۱۲ مجلس آلمان رای به آزادی آن داد. تلاشهایی در دانمارک و ایسلند برای ممنوعیت این جراحی روی پسران خردسال انجام شد که به دلیل مشابه نافرجام بود. در این پیج به موضوع ختنه کودکان پرداخته شده است. متن زیر بخشی از بیانیه انجمن پزشکی اطفال آلمان در این مورد است:

برای DAKJ - آکادمی آلمان برای پزشکی کودک و نوجوان ، دکتر Christoph Kupferschmid: "همراه با بسیاری از انجمن های متخصص جراحی کودکان و نوجوانان در سراسر جهان ، آکادمی پزشکی کودکان و نوجوانان آلمان علیه ختنه هایی صحبت کرده است که از نظر پزشکی نیازی به انجام آن نیست. آنها بدن را به طور غیرقابل برگشت تغییر می دهند و با حفاظت از سلامت و رفاه کودکان در پسرانی که قادر به دادن رضایت نیستند همخوانی ندارند. به خصوص در شش ماه اول پس از تولد ، هنگامی که حتی غیر پزشکان مجاز به برداشتن پوست ختنه گاه هستند ، ختنه ها اغلب بدون بیهوشی کافی انجام می شود و بنابراین مطابق با قوانین هنر پزشکی نیست. کودکان درد بی موردی را متحمل می شوند. متخصصان اطفال و جراحان در آلمان از یک گفتگوی ملی گسترده درباره مسئله ختنه مردان بسیار استقبال می کنند تا به تفاهم برسند. آنها توصیه می کنند از ختنه کودکان پسر تا سن قانونی اجتناب کنند تا اینكه خودش بتواند در مورد بدن خود تصمیم بگیرد و قطع غیرضروری و غیر قابل بازگشت بافت اورژن از بدن کودک بدون کسب رضایت قانونی از خود فرد انجام نشود. ادامه متن در لینک زیر:

https://www.dakj.de/pressemitteilungen/5-jahre-beschneidungsgesetz-rechtsfrieden-zu-lasten-von-kinder-und-menschenrechten

بچه اولمه تجربه نداشتم هیشکی ام بهم نگفت☹️ سه ماهگی ام انفولانزا گرفت بستری شد، هی مریض بود تا هشت ...

بچه رو یا باید زیر شش ماه ببری ختنه یا بزاری بزرگ بشه 

مثلا سه چهار ساله 

الان نبرش 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)