2777
2789
اووف قدت عالیه... من ۱۶۶ام.همسر سابقم کلا نمیداشت از خونه تکون بخورم. همش خونه بودم کارم شده بود خور ...

ماشالله بهت عزیزم

منکه رژیم نمیتونم اصلا ولی انشالله یه پنج ماهه دیگه میرم باشگاه دوباره

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماشالله بهت عزیزم منکه رژیم نمیتونم اصلا ولی انشالله یه پنج ماهه دیگه میرم باشگاه دوباره

ایشالا ک ب وزن ایده ال خودت برسی عزیزدلم 🥰🥰🥰🥰🥰

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
اگه پهلو شکم داری حلقه خوبه میگن

اره میزنم. ولی دوروز🤣🤣🤣🤣🤣بعد دوروز ول میکنم نمیدونم چ مرضی گرفتم

❤به وصالت.... که مرا طاقت هجران تو نیست🥺🥺اگه میخوای رتبه های برتر کنکور امسال رو ببینی باهاشون هم صحبت بشی کافیه وارد نی نی سایت بشی. اینجا همه پزشک و معلمن بدبختشون فقط منم
ایشالا ک ب وزن ایده ال خودت برسی عزیزدلم 🥰🥰🥰🥰🥰

مرسی عزیزدلم همچنین خودت بانو🦋🪷♥️

عامو جونی خسمه اگ تو جوابتون طولش دادم درک کنین خیلی انرژی میخوا ک تایپ کنی خعلیاااا🤦‍♀️دعوا نکنین عیبه ینی توهر تاپیکی رفتم پاک جر بی چتونه عامو چتووونه🤨

من تپلم و همه میگن خیلی بامزه ای و تپلیت هم بهت میاد 

پهلو و اینا ندارم طبقه طبقه نیستم 

ولی پرم 

دلیلش هم بستنی و شکلات و شیرینیجات

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

۴۵

مممنم😎

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

یه چند روزیه کم غذا میخورم. ولی دلم هوس انواع کباب ها شیرینی ها کرده همش تو نت دنبال غذام 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍

خوشبحال ونایی که تپلن خیلی دوست دارم یه روز تپل بشم قدم ۱۶۵وزنم ۴۲با دوتا بچه اصلا اوضام خوب نیست خیای لاغرم اصلا هم اشتها ندارم تازه دارم شربت اشتها میخورم تا بتونم غذا بخورم مثل نی میمونم چاق بشم خوب میشم چیکار کنم چاق بشم البته مادرمو داداشام هم لاغرن با خواهرام

خوشبحال ونایی که تپلن خیلی دوست دارم یه روز تپل بشم قدم ۱۶۵وزنم ۴۲با دوتا بچه اصلا اوضام خوب نیست خی ...

خوشیحالت چاقی هم خوب نیست. الان دارم از گشنگی می میرم 

1401خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 1404❤️💍