2821
2789
عنوان

پیاز داغ درست کردم+عکس⁦🖼️⁩📸

207 بازدید | 29 پست

سلام.معمولا برای ماه مبارک یا فصول سرد پیاز داغ آماده درست میکنم.چون بچه ها مریض میشن در این فصول نمی‌خوام بوی سرخ کردنی باشه،پیاز داغ بیرون هم کیفیت نداره...

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

سایت مشکل داره برو آپلود کن

من الان رو کولَمَه دُمَم میرم اعصاب کسیم خورد نمیکنم اما اگه یه روز لنگ موندین بگین خودمو زود میرسونم یادتون نره یادم کنیدا خوش باشید خوشحالم کنید نشه سلامتی داشتون نزنید هرموقع پا الکلیدا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چ فکر خوبی🤌

این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا می‌دونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیم‌کارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )

https://s6.uupload.ir/files/img_20231108_130150_ehom.jpg

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ
طعمش ولی با تازه خیلی فرق داره

خب گاهی مجبوریه دیگه،باید داشته باشم تو خونه

من بدم میاد طعمش فرق میکنه سیرو پیاز همون لحظه خوبه درست کنی

نه برای من اینطوری نیست،من که خیلی دوست دارم،به علاوه گاهی مجبوریه دیگه 

من تا حالا پیاز داغ آماده استفاده نکردم،چجوری درست میکنین؟بعد میزارین فریز؟استفاده کردنی عطر و طعمش ...

من پیاز رو خلالی میکنم،به مدت پنج دقیقه تو قابلمه آب نمک در حال جوش میریزم،آبکش میکنم بعد سرخ میکنم و بعد هم فریز میکنم،اینا پیاز بنفش هستند که من سرخ کردم 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز