2777
2789
عنوان

یه پیشنهاد فوق العاده .... :)

4 بازدید | 10 پست

سلام.

مرسی که زمان میذارید برای خوندن این تاپیک. من مدت ها بود دیگه اینجا فعالیتی نداشتم اما اومدم فقط این پیشنهاد عالی رو بدم و برم.

من مدرس زبان آلمانی هستم.

قراره ترم زمستون (آنلاین) یه کلاس گروهی ۴ نفره برای تدریس زبان تشکیل بدم. ظرفیت کلاسای خصوصیم چون تکمیل شده بود، چنین تصمیمی گرفتم. یک نفر ثبت نام کرده و الان ۳ نفر میتونن نام نویسی کنن. هزینه رو بشنوید تعجب می کنید! پول دو ساعت کلاس حضوری رو من برای یه ترم میگیرم. این کلاس برای سطح A1.1 هست. هر کسی مایل بود بهم خبر بده

مدرس زبان آلمانی هستم ( تدریس آنلاین و مقرون به صرفه می خوای بسم الله .... :)  )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان هزینه رو بفرمایید.

۱۵ جلسه ی ۷۵ دقیقه ای با حل کلی تمرین و دادن تکلیف به زبان آموزانم ۶۰۰ تومان. خودمم پشیبانی می کنم و همه جوره گرامر و لغت رو متناسب با کتاب های تعریف شده پیش می بریم. نیازی هم به خرید کتاب نیست. کافیه تمام نکته های سر کلاس رو یادداشت کنین. حظ می برید خلاصه:)

این ترم مال سطح آ ۱.۱ بخش اوله. زبان آموزان خصوصیم خدا رو شکر خیلی راضی هستن.

مدرس زبان آلمانی هستم ( تدریس آنلاین و مقرون به صرفه می خوای بسم الله .... :)  )

من کانال هایی در این رابطه تحت عنوان « حظ بردن از آلمانی » در بله و ایتا هم دارم. همه چیز با نظم خاصی میره جلو. کلاس ها هم دو روز در هفته اس.