2777
2789

خسته شدم از شخصیت آرومم که داره کتاب میخونه و مدیتیشن میکنه و شمع روشن میکنه و مینویسه و با آدمای کمی در ارتباطه نمیگم بدم میاد ازش دوسش دارم اما نه که همیشگی باشه 

دوست دارم شیطون باشم شلوغ کنم مورد توجه دگران باشم یکم بیشتر به چشم بیام تیپای باکلاس تری بزنم آدم اجتماعی تری بشم به جا کتابای درسی یکم کتاب درسی بخونم و برا اون خود واقعیم تلاش کنم و نزدیک بهش بشم دوست دارم شغل خوب پرستیج کاری خوبی داشته باشم با آدما بیشتر ارتباط بگیرم از پس احساساتم بر بیام و بتونم موقعیت و مشکلات و کنترل کنم آرامش ذهن و روات داشته باشم و خوشحال باشم در آمدی که میخوام رو داشته باشم چه جوری عوض شممم....

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

منم در تلاشم که شخصیتم رو تغییر بدم و به اون چیزی که می‌خوام برسم 

ولی خیلی سخته خیلی خیلی سخته

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   
منم در تلاشم که شخصیتم رو تغییر بدم و به اون چیزی که می‌خوام برسم  ولی خیلی سخته خیلی خیلی سخت ...

اصلا از کجا شروع میکنی 

اینجا من حتی حال یکی هم خوب کنم برام کافیه :) ‌اگه یه موقعه چیزی گفتم و ناراحت شدید من معذرت میخوام آدما همیشه تو حال و روحیه یکسان نیستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کتابای جو دیسپنزا بخون

کدوم کتابش ؟

اصلا از کجا شروع میکنی 

اون چیزی که مدنظرمه رو همش تو ذهنم تصور میکنم و سعی میکنم رفتارم رو کنترل کنم 

و اینکه کتابای روانشناسی زیاد میخونم 

آخَر بِدَمَد صُبحِ ٱمید از شَبِ مَن...🕊️  تو بدویی من بشینم، بازم نمی‌رسی چون ذاتت خرابه.💙🌌                   

ببین ب این فک کن که ی مدت طولانی این مدلی زندگی کردی ، از حالا ب مدت ۲ ماه جوری ک دوست داری زندگی کن ببین واقعا اون چیزی ک دوست داری هست اگر هست ادامه بده ، فقط بگو میتونی چرا نتونی و هر روز بهش فکر کن و ب مغزت یاد آوردی کن 

شکستن عادت

مرسی حتما شروع میکنم 

هیچ چیز تو زندگی لذت بخش تر از انجام کاری که فکر می کردی نمیتونی انجامش بدی نیست! به این حرفم فکر کن به خاطر ترس از تغییر هیچ کاری رو نیمه کاره ول نکن. تغییر اولش خیلی سخته مثل یه سنگ بزرگ لب یه سطح شیب دار که اولش به سختی میتونی هولش بدی اما کم کم راه افتاد و به اصطلاح افتاد رو غلطک می بینی هرچی میری جلو شتابش هم بیشتر میشه و دیگه خیلی هم زور نمی زنی برا حرکتش. تغییر یه همچین چیزیه

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!
اون چیزی که مدنظرمه رو همش تو ذهنم تصور میکنم و سعی میکنم رفتارم رو کنترل کنم  و اینکه کتابای ...

منم سعی میکنم همین کارو کنم اما انگار همش دارم اداء در میارم 

منم سعی میکنم همین کارو کنم اما انگار همش دارم اداء در میارم 

اولش اداست اما بعداً میشه شخصیتت

اداشو در بیار. به مرور عادتت میشه

همون دیگه انگار خود واقعیم نیست اما دوست دارم خود واقعیم شه انگار مشخصه دارم مسخره میکنم خودمو همش ناراحتم یا شاید خودم فقط همچین احساسی دارم بقیه شاید متوجه اش نشن نمیدونم