2777
2789
عنوان

شماها هر روز برنج میذارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 193 بازدید | 36 پست

نه 

برنجی نیستیم اصلا 

مخصوصاااا همسرم 

هر روز برنج داریم ناراحته😂

دو روز در هفته برنج 

بیشتر سالاد و اینارو دوست داره 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این همه خورش و غذاهای لاپلویی متنوع هست چرا فقط قیمه و قرمه‌ و مرغ؟!  خورش آلو مرغ  فسنج ...

بچه هام نمیخورن این غذاهارو 

خب غاهایی که نام بردید همه گوشت ومرغ دارن دیگه

من وقت ندارم غذاهای دیگه رو درست کنم برنجی سریعت ترین هست تایم باشه کتلت و ساندویح واینا 

عدسی و خوراک لوبیا زمستونها 

اش و سوپ هم همسرم نمی پسنده میگه دل درد میگیرم 

گاه دنیا فقط با یک نفر پر میشود ........................
چیتدرکنارش میذاری  نمیشه که هرروز مرغ و گوشت باشه

خب ما خییییییییلی غذاهای متنوعی داریم که اصلا نیازی به گوشت و مرغ ندارن

مثلن امروز تک دکونی درست کردم یا همون بادمجون شکم پر

دیروز ماهی سرخ کردم

دیشب سیروابیج درست کردم…همیشه که گوشت و مرغ نمیشه ضرر داره واقعا

بخلم کوکو و کتلتم درست کنم در کنارش سس ترش درست میکنم 

خب ما خییییییییلی غذاهای متنوعی داریم که اصلا نیازی به گوشت و مرغ ندارن مثلن امروز تک دکونی درست کر ...

بچه هام بادمجون دوست ندارن 

کلی غذای بادمجونی بلدم 

بیشتر مشکلم بچه هامه انداختم گردن شوهربیچاره 

مثلا میخوام امروز میگو بذارم که دخترم نمیخوره

فسنجون که من ماهی یکبار میذارم از بس گردو گرونه

قورمه؛قیمه بامیه؛قیمه بادمجون؛قیمه کدو و سیب زمینی؛لوبیا پلو؛دمی گوجه؛ماش پلو و عدس پلو؛لوبیا چشم بلبلی پلو؛؛هویج پلو؛ناگت بوقلمون و برنج؛یا ناگت مرغ و برنج؛نخودسبز پلو؛مرصع پلو؛آلبالو پلو؛خورشت کرفس؛خورشت الو اسفناج

پسرم ❤❤😍😍😘😘
بچه هام بادمجون دوست ندارن  کلی غذای بادمجونی بلدم  بیشتر مشکلم بچه هامه انداختم گردن شو ...

میگو پلو درست کن قاطیش نکن؛از برنج بردار برای بچه ات با تخم مرغ بخوره یا حال داشتی کوکوسبزی درست کن با برنج بخوره

پسرم ❤❤😍😍😘😘
قورمه؛قیمه بامیه؛قیمه بادمجون؛قیمه کدو و سب زمینی؛لوبیا پلو؛دمی گوجه؛ماش پلو و عدس پلو؛لوبیا چشم بل ...

بیچاره تقصیر انداختم گردن شوهرم 

بچه هام مثلا لوبیای برنج رو باید دربیارم براشون یا بادمجون و کدو نمیخورن 

عجب گرفتاری شدیم