2777
2789
عنوان

بعد کات هرروز میبینمش چیکار کنم ؟

482 بازدید | 35 پست

بچها تو محیط کارباهمیم ... عاشقم بود دوسال باهم بودیم ... ی مدت اواخر سرد شد و دیشب متوجه شدم با کس دیگه ای تو رابطس پیاماشو دیدم ... انقد وقیحانه بهم نگاه کرد گفت خوب کاری کردم کی گفته باید همش با تو بسازم این اواخر سرد گرفتم خودت بزاری بری چرا نمیفهمی نمیخاستمت؟؟؟

داغونم کرد🥺🥺 حالا من هرروز میبینمش بنظرتون چه رفتاری کنم اصلا محل بهش نزارم؟ به سر و تیپم برسم؟ انقد گریه کردم چشام قرمزه دوس ندارم انقد ضعیف باشم جلوش ولی نمیتونم... از محیط کارمم نمیخام بیرون بیام تازه استخدام شدم بعد دوسال 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتو شاد نشون بده و جوری وانمود کن که انگار حتی نمیبینیش

خدایا برایم بخواه ، که بِشَود ، برسَد ، بیاید ، درست شَود ، خوب شَود ، خوبِ خوب❤️✨ما روی یک سیاره آبی رنگ زندگی میکنیم که به دور توپی از آتش میچرخه در کنارمون ماه رو داریم که اقیانوسها رو به حرکت در میاره، و تو به معجزه باور نداری‌؟؟

رفتارهای شما کاملا طبیعیه و ضعیف بودن به حساب نمیاد

ولی تو رفترت سعی کن خودت باشی همونی که دلت میگه رو بکن 

به نظرم وقتی با کسی حرف نمیزنی ذهنت درگیر اون میشه اگه مقدوره فقط سلام اینکه حالت تدافعی بگیری باعث میشه خودت خیلی درگیرش باشی

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس