2777
2789
عنوان

بعد کات هرروز میبینمش چیکار کنم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 482 بازدید | 35 پست
انتظار رابطه داشته تو انتظاراتشو براورده نکردی رفته

باور کنید من بارها خودم میزاشتم میرفتم میگفتم به درد هم‌نمیخوریم ما؛ میومد التماسمو میکرد بدون تو نمیتونم 

الان باورم نمیشه چجوری به من گفت من نمیخاسمت؟ اصلا باورم نمیشه چجوری اینقد عوض شده؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نیاز نیست کار خاصی کنی 

نه با کس دیگه ای برو تو رابطه نه بهش فکر کن 

از این رابطه چی یاد گرفتی ببین ضعفت کجاها بود رو خودت کار کن که دفعه دیگه اسیب نبینی 

پسرا چقدر وقیح شدن!

بهش توجه نکن اصلا و فقط نادیده بگیرشد

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

عزیزم 

نه با کسی برو تو رابطه 

نه به خاطر بی معرفتی و عوضی بودن ی ادم دیگه خودت رو سرزنش کن

فقط و فقط رو خودت کار کن 

ببین چی باعث شد با این ادم واردرابطه بشی 

چی باعث شد نشناسیش

منظورم سرزنش خودت نیستا 

درس گرفتنه 

به دنبال خوب کردن حال دلت باش 

نیاز نیست کار خاصی کنی  نه با کس دیگه ای برو تو رابطه نه بهش فکر کن  از این رابطه چی یاد ...

خیلی وقیحه ... یادم نمیره چجوری منتمو میکشید باهاش دوس بشم ... یادم نمیره چه روزای سختی بی توقع کنارش موندم ... خیلی نامردی کرد در حقم .. انگار که فهمید دوسش دارم قله رو فتح کرد رفت سراغ یکی دیگه .. برام دعا کن بتونم فراموش کنم زخمی که زدو

با یکی دیگه برو تو رابطه چیه پیشنهاد میدید؟😀 مگه اون نفر بعدی چه گناهی داره که تهش بگه بهش من بخاطر اینکه فلانی از یادم بره بت اوکی دادم.چه دور باطل اندر باطلی... سرکار با کسی تریپ عاشقی برنمیدارن برای همین جور چیزا.فعلا هم به خودت  و بقیه رحم کن با کلاس و تفریحات خودتو سرگرم کن.سعی کن بهش برنخوری .برخوردی هم عادی رفتار کن انگار نه انگار اصلا خبری بوده.خود طرف کپ میکنه

با یکی دیگه برو تو رابطه چیه پیشنهاد میدید؟😀 مگه اون نفر بعدی چه گناهی داره که تهش بگه بهش من بخاطر ...

من بخامم نمیتونم اصلا با کس دیگه ای باشم ... تنهاییمو ترجیح میدم ..🥺ولی قلبم خیلی زخمیه احساس میکنم غرورم له شده نمیدونم چجوری درستش کنم

من بودم جوری رفتار میکردم که خودشم شک کنه یه روزی با هم بودیم 

آقایون درخواست دوستی ندین   زیر 18 سال تو تاپیکم نیاد منو هم ریپ نزنه حوصله بحث با بچه مدرسه ای ندارم
من بخامم نمیتونم اصلا با کس دیگه ای باشم ... تنهاییمو ترجیح میدم ..🥺ولی قلبم خیلی زخمیه احساس میکنم ...

عزیزم شاغلی و عاقل بهتره بری پیش تراپیست کاربلد 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
نمیتونم به کسی حس داشته باشم اصلا

اسی نه عجولانه وارد رابطه نشو.فقط ندید بگیرش طوری که اصلا از اول انگار وجود نداشته و بعدا که حالت خوب شد بایکی صد برابر بهتر از اون برو تو رابطه تا بسوزه