من با این دستور کیک میپزم. رسپی رسمی نیست اونقد کیک پختم که دیدم اینجوری کیکم بیشترین پف رو میکنه
دوپیمانه آرد، یک پیمانه شکر، یک پیمانه شر خالی آب جوش ، ۴ تا تخم مرغ، بین یک چهارم تا نصف پیمانه روغن، وانیل و بکینگ پودر
قبل شروع کار فر رو روشن میکنم تا گرم بشه
بکینگ پودرو میریزم تو آرد و بعد آردم رو سه بار الک میکنم و میذارم کنار
زرده و سفیده رو از هم جدا میکنم و سفیده رو اونقد با همزن میزنم تا پف کنه در حدی وقتی ظرفو وارونه میگیری موادش نریزه بیرون. بعد ظرف تخم مرغ رو میذارم تو یخچال
زرده رو یکم با همزن میزنم بعد وانیل و بعد شکر و روغن رو اضافه میکنم. بعدش آب جوش رو اضافه میکنم و سریع با همزن میزنم که زرده گلوله گلوله نشه
بعد تو چند مرحله آرد رو الک میکنم و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم میزنم (آردو زیاد هم بزنی کیکت خراب میشه)
بعد سفیده رو تو دو سه مرحله به خمیر اضافه میکنم و با قاشق دورانی هم میزنم که خوب مخلوط بشه(این مرحله رو هم خیلی طول نده که پف سفیده نخوابه)
بعدش موادو میریزم تو قالب و میذارم تو فر
این دستور حدودا مواد شل تر از بقیه وقتاست و مدت زمان پختش هم بیشتره اما بهتر هم پف میکنه. فر من دقیقا یه ساعت طول میکشه تا بپزه و چون زمانش دستم اومده قبل یه ساعت در فرو باز نمیکنم و بعدش باز میکنم و با یه خلال چوبی تو کیک میزنم. اگه چیزی به خلال نچسبید شعله پایینو خاموش میکنم و بالا رو روشن میکنم که روی کیک هم قرمز بشه
اگه پف کیکت زیاد بود فورا از قالب خارج نکن که پفش میخوابه، فرو خاموش کن و درشو باز بذار و اجازه بده کیکت یکم تو فر بمونه بعدش میتونی از فر بیاری بیرون و همینجور با قالب سر و ته روی توری بذاری تا پفش نخوابه، یکم که خنک تر شد از قالب خارج کن
چند بار بپزی قلق فرت دستت میاد ، اگه از توستر استفاده میکنی فک کنم زودتر بپزه اما اول شعله پایین رو روشن کن و بعد پخت شعله بالا و همزمان دو شعله رو روشن نکن
اگه دیدی وسط کیکت خمیر ماننده دفعه بعد مقدار آبو کمترش کن
اگه زیر کیکت سوخت اما هنوز وسطش خمیر بود دفعه بعد دما رو یکم کمترش کنی
دیگه باید اونقدر امتحان کنی که قلق مخصوص خودت دستت بیاد