2777
2789
عنوان

کیک تولد

6 بازدید | 6 پست

سلام دوستان. یه مارک خامه که هم خوشمزه باشه و هم زود شل نشه بهم معرفی کنید لطفا

میهن گرفتم خوشمزه بود ولی دستم کنده زود وا رفت اصلا نتونستم خامه کشی کنم

اگه قلق خاصی هم برا خامه کشی بلدید ممنون میشم بهم بگید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دعوت کن، کیک بلد نیستم

من با این دستور کیک میپزم. رسپی رسمی نیست اونقد کیک پختم که دیدم اینجوری کیکم بیشترین پف رو میکنه

 دوپیمانه آرد، یک پیمانه شکر، یک پیمانه شر خالی آب جوش ، ۴ تا تخم مرغ، بین یک چهارم تا نصف پیمانه روغن، وانیل و بکینگ پودر

قبل شروع کار فر رو روشن میکنم تا گرم بشه

بکینگ پودرو میریزم تو آرد و بعد آردم رو سه بار الک میکنم و میذارم کنار

زرده و سفیده رو از هم جدا میکنم و سفیده رو اونقد با همزن میزنم تا پف کنه در حدی وقتی ظرفو وارونه میگیری موادش نریزه بیرون. بعد ظرف تخم مرغ رو میذارم تو یخچال

زرده رو یکم با همزن میزنم بعد وانیل و بعد شکر و روغن رو اضافه میکنم. بعدش آب جوش رو اضافه میکنم و سریع با همزن میزنم که زرده گلوله گلوله نشه

بعد تو چند مرحله آرد رو الک میکنم و با دور کند همزن در حد مخلوط شدن هم میزنم (آردو زیاد هم بزنی کیکت خراب میشه)

بعد سفیده رو تو دو سه مرحله به خمیر اضافه میکنم و با قاشق دورانی هم میزنم که خوب مخلوط بشه(این مرحله رو هم خیلی طول نده که پف سفیده نخوابه)

بعدش موادو میریزم تو قالب و میذارم تو فر

این دستور حدودا مواد شل تر از بقیه وقتاست و مدت زمان پختش هم بیشتره اما بهتر هم پف میکنه. فر من دقیقا یه ساعت طول میکشه تا بپزه و چون زمانش دستم اومده قبل یه ساعت در فرو باز نمیکنم و بعدش باز میکنم و با یه خلال چوبی تو کیک میزنم. اگه چیزی به خلال نچسبید شعله پایینو خاموش میکنم و بالا رو روشن میکنم که روی کیک هم قرمز بشه

اگه پف کیکت زیاد بود فورا از قالب خارج نکن که پفش میخوابه، فرو خاموش کن و درشو باز بذار و اجازه بده کیکت یکم تو فر بمونه بعدش میتونی از فر بیاری بیرون و همینجور با قالب سر و ته روی توری بذاری تا پفش نخوابه، یکم که خنک تر شد از قالب خارج کن

چند بار بپزی قلق فرت دستت میاد ، اگه از توستر استفاده میکنی فک کنم زودتر بپزه اما اول شعله پایین رو روشن کن و بعد پخت شعله بالا و همزمان دو شعله رو روشن نکن

اگه دیدی وسط کیکت خمیر ماننده دفعه بعد مقدار آبو کمترش کن

اگه زیر کیکت سوخت اما هنوز وسطش خمیر بود دفعه بعد دما رو یکم کمترش کنی

دیگه باید اونقدر امتحان کنی که قلق مخصوص خودت دستت بیاد

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز