2777
2789
ولی یادت باشه  منظم که استفاده کردی به هیچ عنوان سر خود قطع نکن  اینم که الان اینطوری شدی ...

دیگه از استرس بمیرمم‌نمیخورم دیگه هیچ دارویی،اره لرزش فک‌ و دست اینا امروز داشتم،الان فقط حالت تهوع دارم،هی دارم‌اب میخورم تادفع کنم،والا اشتهام کامل ازبین رفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه مدام استفاده میکردی یهو قطع میکردی ،حالت تا مدتها از لحاظ روانی بد میشد 

شانس آوردی هر از گاهی خوردی ،اینم دوزش بالا بوده باعث شده مضطرب بشی 

خوابت میاد بخواب 

ایشالا به آرامش میرسی بهترم میشی ،سنبل الطیب بخر هر موقع استرس داشتی بخور 

دیگه از استرس بمیرمم‌نمیخورم دیگه هیچ دارویی،اره لرزش فک‌ و دست اینا امروز داشتم،الان فقط حالت تهوع ...

اشتباه کردی یهو قطع کردی 

اصلا داروی اعصاب رو نباید یهو قطع کنی چون حالت بد میشه 

ولی نگران نباش با دو تا خوردن دارو چیزیت نمیشه 

به نظرم به دکترت حتما فردا زنگ بزن و مشورت کن و اگه لازمه دوباره با دوز کم بخور

اگه مدام استفاده میکردی یهو قطع میکردی ،حالت تا مدتها از لحاظ روانی بد میشد  شانس آوردی هر از ...

معلوم نی چی توشون هس ادمو انقدر بیقرارمیکنه،دیشب‌بابام حرف میزد میگفتم نگا سرم سبکه خب،حرف میزنی میفهمم‌چی‌میگی ولی متوجه نمیشم🤣🤣🤣🤣

من یه مدت افسرده شده بودم یک چهارم خوردم  بعد بهتر شدم و خودم کنار گذاشتم  تو مدتی که اس ...

منم کمی اضافه وزن داشتم،توروخدا سرخود دوزشو نبربالامیشی مث من،از عوارض دارو چیزیم نشه از استرسم برا مردن صد در صد سکته میکنم