2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اسم همسایه میاد حالم بد میشه باز مشکل آشغال حل میشه مال ما لج کرده انقدرررر سروصدا میکنه که نگو ...

مال ماهم همینه دیروز بخاطرزباله خیلی محترمانه گفتیم ببرین بوی نامطبوعی ایجاد کرده شروع کردن به فحاشی و تهدید

مال ماهم همینه دیروز بخاطرزباله خیلی محترمانه گفتیم ببرین بوی نامطبوعی ایجاد کرده شروع کردن به فحاشی ...

چقدر بیشعورن واقعا... باز شما اگه توی خونتون کسی هست که هم نظر با شما باشه خوبه... میتونید به ۱۱۰ زنگ بزنید

من طفلک که تنهام یعنی کسی پشتم نیست.. تا میگم اینا سروصدا میکنن بابام میگه همینه که هست...

تنهایی بدتره

مال ماهم همینه دیروز بخاطرزباله خیلی محترمانه گفتیم ببرین بوی نامطبوعی ایجاد کرده شروع کردن به فحاشی ...

وحشیانه ج میداین الدنگ بازی در می اوردین و فحاشی میکردین پاپس میکشیدن و راحت ب زندگی ادامه میدادین