bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 عنوان عفونت میکنه؟؟😐😐 64 بازدید | 3 پست میخوام گوشمو سوراخ کنم نرمه گوش پایینشدرد داره؟ میگن عفونت میکنه میشه اگه تجربه دارین بگین (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏 1402/08/17 | 01:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205848 قسمت غضروفی امکانش هستمراقبت دارهپیش ی شخص درست برید برای پیرسینک اگ قصد دارید برید وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
bagbehesht مدیر استارتر عضویت: 1401/04/12 تعداد پست: 2491 قسمت غضروفی امکانش هست مراقبت داره پیش ی شخص درست برید برای پیرسینک اگ قصد دارید برید ممنون🤍 (کسی رو قضاوت نکن)اینو به من نگید .مرسی. همه چند تا جمله یاد گرفتن هر جا میرسن طوطی وار همونا رو میگن بدون اینکه ربطی داشته باشه....😏
آیسل۲۰۱۴۴ عضویت: 1400/10/04 تعداد پست: 10415 خودم س بار سوراخ کردمجالبه هول هولکی شده ن بی خسی زدم ن الکل نخ کردتا ده روز اون نخو خیس میکردم بعد چرب هی جا ب جابعد طلا انداختمشما میتونی برا عفونت نکردنش طی این ده روزم الکل بزنی من به دستان خدا خیره شدم،معجزه شد....🌸🌿 میشه برا خوشبختیم دعا کنین ؟؟میشه برا سلامتی نینی تودلیــم دعا کنین ؟