2777
2789

سلام تورخدا کمکم کنید پسرم بیش فعالی داشته داروی ریسپریدون و ریتالین مصرف میکرده الان هیجانش خیلی شدید شده مدام دست میزنه هرچه تودستش باشه پرت میکنه حالت جنون بهش دست میده اخه چرا یعنی دارو رو قطع کنم ؟؟؟

همسرم شاه من است 

با دکترش در تماس باش

یه عده از تو متنفر هستن،این برای این نیست کـه تو کاری کردی کـه کينه دارن،دلیلش اینه کـه تمام کارهایی کـه اون‌ها آرزوش رو دارن تو داری انجام میدی!        اسم کاربریمو شانسی زدم چی میزدم اخطار میزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ریتالین دارویی نیس ک خودسرانه قطع کنی اگه تازه شروع کردی یکم ادامه بده ببین چی میشه اگه خیلی وقته بر ...

واقعا اخه گفتم عوارض داره ترسیدم زیاد بهش نمیدادم 

همسرم شاه من است 
شما اصلا  نباید سر خود این داروها رو قطع کنید چون اثرات بدی برای مغز دلره ،فقط باید زیر نظر دکت ...

واقعا یعنی ممکن بخاطر اینکه یه مدت قطع شده اینطور شده  باشه که این حالتی باشه 

همسرم شاه من است 
واقعا یعنی ممکن بخاطر اینکه یه مدت قطع شده اینطور شده  باشه که این حالتی باشه

حالا ببر دکتر انشاءالله کهچیزی نباشه ،در ضمن برای خوراک پسرت هم باید رژیم خاصی داشته باشی ،خوردن زیاد کاکایو  ترشیجات ،سس ها زیاد خوب نیست .

حالا ببر دکتر انشاءالله کهچیزی نباشه ،در ضمن برای خوراک پسرت هم باید رژیم خاصی داشته باشی ،خوردن زیا ...

پسرم بقدری هیجانی میشه ۱۱ سالش هرچه میبینه تو دستش فقط میندازه میگه هرکاری میکنم نمیتونم جلو خودمو بگیرم نمیدونم چرااینطور شده 

همسرم شاه من است 
پسرم بقدری هیجانی میشه ۱۱ سالش هرچه میبینه تو دستش فقط میندازه میگه هرکاری میکنم نمیتونم جلو خودمو ب ...

خوب تکانش گریش زیاد شده ،ونمیتونه کنترل هیجان کنه ،احتمالا دوز داروش مناسب قد ووزنش نیست وزیادش کنند .

خوب تکانش گریش زیاد شده ،ونمیتونه کنترل هیجان کنه ،احتمالا دوز داروش مناسب قد ووزنش نیست وزیادش کنند ...

واقعا عزیزم ممنونم یه دنیا خیلی ازتون معلومه سررشته دارین اخه اره به حدی شدید که فقط دلش میخواد مارو بزنه 

همسرم شاه من است 
واقعا عزیزم ممنونم یه دنیا خیلی ازتون معلومه سررشته دارین اخه اره به حدی شدید که فقط دلش میخواد مارو ...

بله عزیزم دختر خودم هم مدتی گرفتار بود والحمدلله الان خوبه وچند سالی میشه که دیگه دارو مصرف نمیکنه .

بله عزیزم دختر خودم هم مدتی گرفتار بود والحمدلله الان خوبه وچند سالی میشه که دیگه دارو مصرف نمیکنه .

وای توروخدا راس میگی قربونت یعنی مشکلی نداره بخدا دوشب تا صبح خوابم نمیبره از بس غصه میخورم دکترم بهم وقت نمیده اخه میگم چرل ریتالین کم بهش دادگ که اینطور بشه اخه دیروز با لیوان یخ زد توچشم دخترم میگه میدونم بده ولی نمیتونم جلو خودمو بگیرم 

همسرم شاه من است