2777
2789
عنوان

سلام توروخدا کسانی که داروی بیش فعالی میدن به بچه هاشون بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 13993 بازدید | 49 پست
وای توروخدا راس میگی قربونت یعنی مشکلی نداره بخدا دوشب تا صبح خوابم نمیبره از بس غصه میخورم دکترم به ...

دختر من از کلاس اول دبستان تا ۱۵ سالگی دارو مصرف میکرد والان ۱۹ سالشه بدون مشکلی ،سال دوم دانشگاه رشته علوم تربیتی دانشگاه دولتی هست ،ووافعا میدونم چه فکرهایی به ذهن ادم میاد توزمانی که دارو مصرف میکنند ،یکی دیگه از بستگانمون هم بود که اون خیلی بیش فعالیش شدت داشتوالان اون هم جزو رتبه های برتر کنکور بود دانشگاه شریف درس میخونه 

دختر من از کلاس اول دبستان تا ۱۵ سالگی دارو مصرف میکرد والان ۱۹ سالشه بدون مشکلی ،سال دوم دانشگاه رش ...

وای قربونت برم دلمو شاد کردی خدا دلتو شاد کنه نمیدونی چقد امیدوار شدم الان با بغض دارم  پیام میدم فقط خواهش میکنم بگید چ داروهایی استفاده کرده اخه من همش میگفتم حتما پسرم جنون گرفته اینطور میکنه 

همسرم شاه من است 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من از کلاس اول دبستان تا ۱۵ سالگی دارو مصرف میکرد والان ۱۹ سالشه بدون مشکلی ،سال دوم دانشگاه رش ...

من خوزستانم زیر نظردکتر ریاحی ام شما زیر نظر کدوم دکتر بردیدممنون میشم جوابمو بدید

همسرم شاه من است 
وای قربونت برم دلمو شاد کردی خدا دلتو شاد کنه نمیدونی چقد امیدوار شدم الان با بغض دارم  پیام می ...

همین ریسپریدون وریتالین ،رو مصرف میکرد ،یک کلاس اموزشی هم برای پدر ومادرها بود که چگدنه باید باهاشون برخورد کنیم تا این حواس پرتیشون از بین بره 

انشاءالله همیشه دلت شاد بشه وچند وقت دیگه به این حالاتت بخندی ،خدا پسرت رو برات حفظ کنه ومایه سربلندی دنیا واخرتت بشه .

[QUOTE=316705011]همین ریسپریدون وریتالین ،رو مصرف میکرد ،یک کلاس اموزشی هم برای پدر ومادرها بود که چگدنه باید باهاشون ازته دلم برات ارزو میکنم به هرچه بخوای برسی انشالله عروسی دخترتو ببینی بخدا نمیدونی چ زجری میکشم با دوتا بچه بیش فعال ویه شیری ...شوهرمو به زور متقاعد کردم که دکتر بره الان اون چ غر میزنه اخه حالت جنون گرفته پسرم ببخشید دختر شما این حالتی نمیشد

همسرم شاه من است 
[QUOTE=316705011]همین ریسپریدون وریتالین ،رو مصرف میکرد ،یک کلاس اموزشی هم برای پدر ومادرها بود که چ ...

نه برای ما کنترل شده بود والبته بیشتر بیش فعالیش تو عدم تمرکز بود وحرف زدن زیاد ،ولی پسر فامیلمون همین حالتهای پسر شما روداشت یکدفعه کنترل پرت میکرد ،وهل مییداد واصلا قابل کنترل نبود ولی خوب اون هم خوب شد والان جزو نخبگان کشور هست .

نه برای ما کنترل شده بود والبته بیشتر بیش فعالیش تو عدم تمرکز بود وحرف زدن زیاد ،ولی پسر فامیلمون هم ...

واقعا یعنی اینا کنترل هیجان ندارن اخه من فک کردم قطع یهویی پسرمو جنونی کرده اخه مثل دیونه ها رفتار میکنه ببخشید خواهش میکنم فقط دوزشون تاچ حد بوده 

همسرم شاه من است 
الهی همیشه دل خوش داشته باشی 

عزیزمی گل بانو دعای خیرم بدرقه ی راهت خوبیتون هیچ وقت فراموش نمیکنم بخدا خواستم خودمو بکشم ازبس که غصه پسرمو میخورم 

همسرم شاه من است 
واقعا یعنی اینا کنترل هیجان ندارن اخه من فک کردم قطع یهویی پسرمو جنونی کرده اخه مثل دیونه ها رفتار م ...

الان دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم ریتالین تا روزی دوتا یک درصد هم  رسید وریسپریدون هم اصلا یادم نمیاد چون دو یا سه سال زودتر از ریتالین قطع کرده بود 

عزیزمی گل بانو دعای خیرم بدرقه ی راهت خوبیتون هیچ وقت فراموش نمیکنم بخدا خواستم خودمو بکشم ازبس که غ ...

چرا پسرت الان به یک مادر محکم احتیاج داره که همیشه پشتیبانش باشه ،خیلی باید صبور باشی تا بتونی گل پسرت رو از این مشکل نجات بدی ،خدا هم خودت رو هم عزیزانت رو عاقبت به خیر کنه وبرای هم حفظتون کنه 

الان دقیق یادم نیست ولی فکر میکنم ریتالین تا روزی دوتا یک درصد هم  رسید وریسپریدون هم اصلا یادم ...

ببخشید عوارضی برادخترتون نداشت ببخشید که خیلی وقتتون گرفتم چدن واقعا نیاز دارم نمیدونی چ اوضاعی دارم شوهرم داره غرمیزنه پسرمو دیونه کردی ازاینطرفم پسرم هرلحظه ممکن  بهمون حمله کنه 

همسرم شاه من است 
چرا پسرت الان به یک مادر محکم احتیاج داره که همیشه پشتیبانش باشه ،خیلی باید صبور باشی تا بتونی گل پس ...

بخدا کم اوردم اخه شب نخوابیای پسر شیریم دختر بیش فعالم و پسر بیش فعالم 

همسرم شاه من است