2777
2789
عنوان

سلام توروخدا کسانی که داروی بیش فعالی میدن به بچه هاشون بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 13993 بازدید | 49 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ولی اون موقع که میخورد پرخاشگری شدید داشت ،چون به هر حال داروی اعصابه 

وای منکه از پرخاشگری میترسم اخه پسرم خودش خیلی بداخلاق این منو ازار میده 

همسرم شاه من است 
انشاءالله همهوچی درست میشه ،بسپار دست خدا

قربونت برم عزیزم اخه پسر من اصلا هیجانی نبوده الان طوری شده هرچیزی تودستش باشه میندازه بهمون ...اونروزی میگفت یه صدایی توگوشمه یا میگه یه چی بهم میگه اینکار بدو کن میترسم اکسیزوفرنی گرفته باشه توروخدا ممنون میشم بهم کمک کنید😔😔😔😔

همسرم شاه من است 
عزیزم من این رو نمیدونم باید با دکتر مطرح کنید .

ممنونم عزیزم بخدا خوبیت فراموش نمیکنم تااخرعمرم چون بدترین شب عمرم بوده شما بهم دلداری دادین تازه ازدکتر برگشتم گفته چون سرماخورده بدنش ضعیف شده اضطرابش زیاد شده وسواس فکری گرفته فعلا ریتالین رو قطع کرده واسنترا و ریسپیدون داده تا اضطرابش فعلا کم بشه برادرسش گفته فعلا شرایط روحیش مهمتره تا درسش ....

همسرم شاه من است 
سلام عزیزم ببخشید میشه راجع به بیش فعالی بیشتر برام توضیح بدی چ رفتاری باهاشون داشته باشیم 

سلام مادر مهربون ،کلاسهای خاصی برای نوع رفتار با بچه ها در سنین مختلف وجود داره که من ۷ سالگی برای دخترم رفتم ،مطمینا برای افاپسر شما که نزدیک سن بلوغش هست فرق میکنه ،در ضمن خیلی طولانی هست ،از نحوه برخو رد توشرایط مختلف ،نوع درس خوندنشون ،نوع برنامه پذیر بودنش ،تواین مسایل باید از دکترش بخواین تا یا خودش وبا مرکزی رو معرفی کنه .

سلام مادر مهربون ،کلاسهای خاصی برای نوع رفتار با بچه ها در سنین مختلف وجود داره که من ۷ سالگی برای د ...

مرسی عزیزم چشم تا بادکترش صحبت کنم فعلا که دکترش ریتالین روقطع کرده اخه تیک صوتی وحرکتی گرفته و وسواس فکری گفته باید قطع بشه پسرم بدون ریتالین که اصلا نمیدونه چی به چیه نمیدونم چیکار کنم بفرستمش مدرسه یانه 

همسرم شاه من است 
دکترش رو نمیتونید عوض کنید ،پیش یک روانپزشک دیگه هم ببرید ونظر اونهم بدونین ‌

اخه اینجا فوق تخصص روانپزشک کودکان همین یه دونست نمیدونم چیکار کنم پسرم دوماهی ریتالین خورده به شدت تیک گرفته ببخشید دخترشما تیک نگرفته 

همسرم شاه من است